Manga ve Şehr-i Hüzün albümlerini çok severim, Eurovision şarkısı da bence iyiydi. Sonraki dönemleri benlik değil. Bir hikayeyi anlatan şarkı ve animasyon klip serisiyle de aklımda kalacak, bence en iyi işlerden birini yaptılar o dönemde. Keşke o dönemlerinde kalsalardı ama bazılarını şaşırtacak bir şey söyleyeyim; özellikle Ankara çıkışlı rock/metal gruplarında cemaat kökeni çok yaygındır. Bundan dolayı AKP desteğini ilk duyduğumda hiç şaşırmadım.

Ekstra olarak Manga yerine bu adamlari oneririm.
Benim için tek albümlük gruplardan biriydi ama sağlam albümle gelmişlerdi. Sonraki albümü beğenmedim, zaten çok da uzun ömürlü olamadılar. En azından benim gittiğim konserdeki performansları çok iyiydi, ilk albümdeki dinleyiciyi yakalayan tür şarkıları tekrar üretemediler.

Son düzenleme:
Grubun bateristi gerçekten de kimseye üstten bakmayan birisi. TedX etkinliğimi düzenlerken Instagram DM'den yazmamıza rağmen (başka yol bulamamıştık direkt kendisine ulaşabileceğimiz.) Bizimle konuşup 2 adet de toplantı yapmıştı, hatta ekipte İstanbul'da olan birine özel ders bile vermeye başlamıştı.