GTX 1050 Tİ
Başarılı
Yaklaşık 1 haftalık bir internetsizlik dönemine giriyorum. Bana güvenilir mobil için manga indirmek için uygulama/site önerebilir misiniz?
Kotatsu
Kendimde kullanıyorum tüm Türkçe yabancı mangaları bulabilirsin. Hem indirmek hem normal kullanım için mükemmel bir uygulama.
İlk attığım link sorunlu biraz açılmıyor ise F-droid mağazası üzerinden indirebilirsin. Güvenli tamamen. Tüm açık kaynaklı uygulamaların olduğu bir mağaza. Kotatsuda açık kaynaklı.
Kotatsu | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository
Güvenilir hocam biraz araştırırsanız bilinir bir uygulama zaten.Hocam uygulama güvenilir değil mi sonra patlamalayalım?
Güvenilir hocam biraz araştırırsanız bilinir bir uygulama zaten.
VirusTotal
Teşekkür ederim. Ayrıca Sweet Home okumanı öneririm çok güzel bir hayatta kalma , gizem mangası.Sağ olun hocam. Çözüm olarak işaretledim mesajınızı. Beni büyük bir sıkıntıdan kurtardınız.
Uygulama güzelmiş, yolda yürürken okurum artık teşekkürler.Kotatsu
Kendimde kullanıyorum tüm Türkçe yabancı mangaları bulabilirsin. Hem indirmek hem normal kullanım için mükemmel bir uygulama.
İlk attığım link sorunlu biraz açılmıyor ise F-Droid mağazası üzerinden indirebilirsin. Güvenli tamamen. Tüm açık kaynaklı uygulamaların olduğu bir mağaza. Kotatsuda açık kaynaklı.
Kotatsu | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository