GTX 1050 Tİ

Başarılı
Yaklaşık 1 haftalık bir internetsizlik dönemine giriyorum. Bana güvenilir mobil için manga indirmek için uygulama/site önerebilir misiniz?

Kotatsu
Kendimde kullanıyorum tüm Türkçe yabancı mangaları bulabilirsin. Hem indirmek hem normal kullanım için mükemmel bir uygulama.

İlk attığım link sorunlu biraz açılmıyor ise F-Droid mağazası üzerinden indirebilirsin. Güvenli tamamen. Tüm açık kaynaklı uygulamaların olduğu bir mağaza. Kotatsuda açık kaynaklı.
Kotatsu | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository

Son düzenleme:
Kotatsu
Kendimde kullanıyorum tüm Türkçe yabancı mangaları bulabilirsin. Hem indirmek hem normal kullanım için mükemmel bir uygulama.

İlk attığım link sorunlu biraz açılmıyor ise F-droid mağazası üzerinden indirebilirsin. Güvenli tamamen. Tüm açık kaynaklı uygulamaların olduğu bir mağaza. Kotatsuda açık kaynaklı.

Hocam uygulama güvenilir değil mi sonra patlamalayalım?

Neyse indirdim gitti arayüzü çok güzel. Kategorileride çok çeşitli.😁

Kotatsu

İlk attığım link sorunlu biraz açılmıyor ise F-Droid mağazası üzerinden indirebilirsin. Güvenli tamamen. Tüm açık kaynaklı uygulamaların olduğu bir mağaza. Kotatsuda açık kaynaklı.
Uygulama güzelmiş, yolda yürürken okurum artık teşekkürler.