- Makaleler
- 1
Öneri yapabileceğim çok içerik var ama şimdilik şunlara bakabilirsiniz;İkisi de iyi, ben her türüne hastayım mangaların, hele ki biraz olsun ecchi katan mangalara bayılırım okuması çok hoşuma gider.
Her türü dedikte yanlış anlaşılmasın şimdi yuri ve yaoi dışında. Onun dışındakilerini severim aklınıza ne geliyorsa.
Btw demeyi unuttuğum şey var, fan service aşırı derece abartılmayan ama iyi bir seviyede tutan şeyleri seviyorum.
Webtoon dediğimiz unsur için basitçe Asya kökenli çizgi roman diyebiliriz, yayınlandığı ülkeye ve kategoriye göre manhwa-manhua gibi adlar alıyor.
Tahmin edeceğiniz gibi kendi içinde de kategorileri var, romantizm-murim-aksiyon vb...
Tanıtım bittiğine göre Webtoon önerilerimi yapıyorum;
1 - Leviathan
Medeniyetin sular altında kaldığı ve mevcut çağda insanların hayatını tehdit eden deniz canavarlarına karşı kendini savunan bir abi ve kız kardeşin macerasını anlatıyor.
2 - Nano Machine
Şeytan tarikatının taht kavgasında ölümün kıyısından dönen Cheon Yeo-Woon'un...
Tahmin edeceğiniz gibi kendi içinde de kategorileri var, romantizm-murim-aksiyon vb...
Tanıtım bittiğine göre Webtoon önerilerimi yapıyorum;
1 - Leviathan
Medeniyetin sular altında kaldığı ve mevcut çağda insanların hayatını tehdit eden deniz canavarlarına karşı kendini savunan bir abi ve kız kardeşin macerasını anlatıyor.
2 - Nano Machine
Şeytan tarikatının taht kavgasında ölümün kıyısından dönen Cheon Yeo-Woon'un...
- ZCPS21
- başlangıç
- Forum: Anime / Manga