Detaylar
Kim cevapladı?Öküz
Uzman
@GTR Suikast olmasa bile ihmal var. Cinayete teşebüs olmasa bile dolaylı yoldan cinayet işlemiş oluyor hukuki işlem başlatılması lazım.
Usta sadece Manisa'Da mı var? Tüm illerde tüm ilçelerde var bu sadece 1 tanesi. 84'ü birden ortaya çıksa yapılan yolsuzluklara devlet el atsa bu ülke böyle mi olur? Milletin sefalet içinde yaşamasının en büyük sebebi maalesef bu ve yetersiz denetim. Hatta denetimsizlik.Manisa'daki tüm pislikleri ortaya çıkarmasından sonra susturulduğunu düşünüyorum, başımız sağ olsun.
@GTR suikast olmasa bile ihmal var. Cinayete teşebüs olmasa bile dolaylı yoldan cinayet işlemiş oluyor hukuki işlem başlatılması lazım.
Usta sadece Manisa'da mı var? Tüm illerde tüm ilçelerde var bu sadece 1 tanesi. 84'ü birden ortaya çıksa yapılan yolsuzluklara devlet el atsa bu ülke böyle mi olur? Milletin sefalet içinde yaşamasının en büyük sebebi maalesef bu ve yetersiz denetim. Hatta denetimsizlik.
Hocam gözdağı vermek için yapılmış olabilir.
Özgür Özel konuşma yapıyor. Gözyaşlarını tutamadı konuşurken…
- Makaleler
- 1
Dünyanın en gereksiz tv kanalının binasına bak. Yeter ki yandaş ol.
Birini sevdik diyoruz, halkına, vatanına hizmet eden birini bulduk diyoruz, elimizden kayıp gidiyor.
Allah rahmet eylesin.
Yeni akitin bu başlığı ne gözünü seveyim ya.
KAYNAK
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Geberdi ne lan? Yandaş ol, ol da bari insanlıktan çıkmayın! Off off!
Akit Haber Müdürünün paylaştığı tweet.
Ağır konuşacağım, şu anlık içimden konuşacağım ama.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-