Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Solcu gazete mi atmalıydım? Solcu sayfaların hangisi CHP’nin açığını paylaşıyor? Dalga geçiyor olmalısınız gerçekten.

Adam gözünün önünde biniyor :D
Ülkede temiz kanal yok ki. Hepsi desteğini aldığı partinin reklamını yapıyor. Gördüğüm kadarıyla yalan haber yapmanın bir yasağı yok, herkes kafasına göre takılıyor.

Bahsi geçen minibüs hakkında da bunu buldum, aynı yayında sıradan bir minibüs olmadığını da belirtmiş zaten.

photo-4-40.webp

Mercedes de Vakıfbank'a aitmiş sanırım.

photo-6-525.webp

Mansur Yavaş kadar dürüst bir siyasetçi zor bulursunuz.
İzlediğiniz her şeye gördüğünüz her şeye inanmayın.
İzlediğiniz video AKP'nin yandaş medyalarından.
Zamanında Kılıçdaroğlu'na ' FETÖ İLE REKLAM ÇEKTİ ' diyerek mitinglerde video oynatan insanların sözlerine mi inanıyorsunuz gerçekten?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara'da yaşıyor olsaydınız en iyi araca Mansur Yavaş binsin istiyor olurdunuz.

Anlamıyor musunuz? Binip binmemesi umurumda değil. Eğer öyle “Megane ve dolmuşa bineceğiz” bundan sonra deyip de Mercedes’e binecekse, insanlara yalan söylemeyecek. Sonuç olarak %90 ihtimalle bir sonraki hükümet onlar olacak.

Ülkede temiz kanal yok ki. Hepsi desteğini aldığı partinin reklamını yapıyor. Gördüğüm kadarıyla yalan haber yapmanın bir yasağı yok, herkes kafasına göre takılıyor.
Yok, anlamadığım şu: Bunun kaynağı Halk TV falan mı olmalarını bekliyorlar? Tabii ki iktidar yanlısı bir sayfa yapacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mansur Yavaş kadar dürüst bir siyasetçi zor bulursunuz.
İzlediğiniz her şeye gördüğünüz her şeye inanmayın.
İzlediğiniz video AKP'nin yandaş medyalarından.
Zamanında Kılıçdaroğlu'na ' FETÖ İLE REKLAM ÇEKTİ ' diyerek mitinglerde video oynatan insanların sözlerine mi inanıyorsunuz gerçekten?
Ben de diyorum ki, eğer yalan ise zaten Mansur Yavaş haklıdır. Fakat bir kanıt sunulmadan yalanlamam, şahsen. Hani kimisi gelir AKP’li ilan eder, umurumda değil. Ben Mersin seçiminde Vahap Seçer’e oy verdim ama CHP’nin köleliğini de yapmam.

@Hans argümanıma karşılık veremiyorsunuz. Ben de sıkıldım bu tartışmadan.

Diğerlerine yanıt vermekten görmedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.