- Makaleler
- 9
Mama lobisi olarak destekliyorum.
Hocam, aynı konuyu destekliyoruz ama kendimizi böyle açıklamayalım. Bu mantıklı değil çünkü ona bakarsan hapse giren adam da mutlu değil, o zaman “gelin beni öldürün” mü diyor? Bu tür argümanlar sunarsanız, it sever görüşte olanlar hemen üstünüze çullanır ve kendilerini haklı sanırlar.
Yani illaki bir yerleri örnek almak gerekmiyor. Veya başkasının fikirlerini. Çözümü devletin bulması gerekir.
Kısırlaştırma yanında barınaklar açarsın. Bu kadar basit. Öldürmeyi uyutma diye masumlaştırıyorlar.
Benim asıl canımı sıkan durum, bu karşı çıkanların büyük bir kısmının solcu olması ve sanki bu köpeklerin uyutulmasını sadece sağcılar istiyormuş gibi saçma sapan bir algı var. En azından benim takip ettiğim sayfa yorumlarında böyle gördüm.Çevremde 3 kişinin köpekler tarafından hastanelik edildiğine şahit oldum. Peki bu problemin çözülmesini engelleyen "hayvansever" kitle neden önlerine bu tür olaylar çıkarıldığında cevapsız kalıyorlar? Tek söyleyebildikleri devletin bir sürü barınak kurması ve köpekleri muhafaza etmesi gerektiği. Peki bunu yapacak bir para var mı? Olsa bile bunu yapmak doğru mu? Kesinlikle köpeklerin uyutulması taraftarıyım.
Uyutun diyoruz aramızda anlaşamıyoruz, barınak diyoruz anlaşamıyoruz.
Çin'e yollayalım o zaman, parazitli marazitli demezler yerler orada.
Eki Görüntüle 50434
O şekilde anlaşılabiliyor galiba evet. Öyle demek istemedim. Bu şekilde yaşlanıp ölüyorlar mutlu olmuyorlar ömürleri boyunca bir ev arıyorlar demek istedim.
Bakın buradaki köpek 2061 gündür barınaktaymış.
Keşke.
Benim asıl canımı sıkan durum, bu karşı çıkanların büyük bir kısmının solcu olması ve sanki bu köpeklerin uyutulmasını sadece sağcılar istiyormuş gibi saçma sapan bir algı var. En azından benim takip ettiğim sayfa yorumlarında böyle gördüm.