Neyse diyecek bir şey yok. Madem öyle öldürsünler çözümde yokmuş. İnsan en akıllı varlık olduğu için her şeyde en tepede o yüzden zarar verebilecek her canlıyı öldürelim. Hatta köpek balıkları nerede çoksa onları da öldürelim.

Neyse diyecek bir şey yok. Madem öyle öldürsünler çözümde yokmuş. İnsan en akıllı varlık olduğu için her şeyde en tepede o yüzden zarar verebilecek her canlıyı öldürelim. Hatta köpek balıkları nerede çoksa onları da öldürelim.

Niye hepsini sahiplenmiyorsun çok seviyorsan? Bence gayet mantıklı. Senin gibi 20.000 adam bulsak hepinize 2 sokak köpeği versek bence sorun ortadan kalkar.

Zaten muhabbet kuşu besliyorum. Ama gerekirse sahiplenirim.

Muhabbet kuşunun buna engel olduğunu düşünmüyorum. Ben muhabbet kuşu varken evimde 8 kedi (3 yetişkin 5 yavru) besliyordum ve evet uyutulacakları için gerekiyor. Çok seviyorsun sonuçta ve çözüm arıyorsun. Al sana basit çözüm.

Muhabbet kuşunun buna engel olduğunu düşünmüyorum. Ben muhabbet kuşu varken evimde 8 kedi (3 yetişkin 5 yavru) besliyordum ve evet uyutulacakları için gerekiyor. Çok seviyorsun sonuçta ve çözüm arıyorsun. Al sana basit çözüm.

Bu işlerin uzmanı olmadığım için bir şey diyemem. Çözüm anlamında. Ama bizim insanımız her şeyi bildiği için hemen yapıştırır tabii.

Sahiplenmek hastalığında, sakatlığında, açlığında, tokluğunda hayvanın yanında olmayı gerektiriyor. Çocuk bakmak kadar önemli bir görev. Herkes de beceremiyor. Olay bundan ibaret.

Zaten sahiplenilen köpeklerin %20'si sokağa geri salınacak. Hatta ve hatta ben bu sözde "hayvanseverlerin" hayvanlar uyutulmasın diye bir çoğunu sahiplenip sokağa atacaklarını düşünüyorum.