Arkadaşlar selam 4-5 marangoz gezdim, bazıları 14, bazıları 15 bin Türk lirası fiyat çıkardı, en son farklı bir yer buldum ve 8 bine bunu yaptırdım. Mdf benim tercihim böyleydi odam çok büyük değildi sizce nasıl?
165 cm uzunluk, eni 65 cm, yüksekliği 76 cm.

Eki Görüntüle 110530

Eki Görüntüle 110531

Edit: 9 ay taksit ile aylık 890'a geldi bilginize. Normal de l masa yaptıracaktım ama, odam da büyüklük olmadığı için bunu uygun gördüm.

Yanlış anlamayın, ucuza hazır şık ve sağlam masalar varken, neden rezil işçilikli marangoz tercih ettiniz?

Mesela şuna bakın, ben kullanıyorum 2 yıldır, sağlam, şık ve ucuz.

O benim kafam da yoktu, marangozcu ağabey sağ olsun kıyak geçti o zaman :D

Masalarda böyle yapılır genelde gene kullanmış malzemeden kaçmamış.

1735328004789.webp

Parçanın üzerine bir kablo kanalı koyarsan düzenli gözükebilir, mdf sağlam ama bayağı ağır oluyor umarım tekerliklidir. :D

Yanlış anlamayın, ucuza hazır şık ve sağlam masalar varken, neden rezil işçilikli marangoz tercih ettiniz?

Hocam rezil işcilikli marangoz derken, adamın işciliği gayet de iyi? marangozculardan yaptırıyor çoğu kişi. Bence yorum yaparken insanların işine saygı duyarak empati kurarak yapınız.

MDF masa gayet de sağlam hocam.

Masalarda böyle yapılır genelde gene kullanmış malzemeden kaçmamış.

Eki Görüntüle 110549

Parçanın üzerine bir kablo kanalı koyarsan düzenli gözükebilir, mdf sağlam ama bayağı ağır oluyor umarım tekerliklidir. :D

Vallahi işciliği gayet iyi hocam, yukarıdaki arkadaşın yorumu bence ağır ve saçmaydı, kötü diyebilirdi ama insanın işciliğine de laf etmesi garip geldi bana. Kablolar gözükmez hocam ya ben onu ayarlarım çok rahat yerim var. Kablo konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Umarım tekerleklidir. :D

Hocam rezil işcilikli marangoz derken, adamın işciliği gayet de iyi? Marangozculardan yaptırıyor çoğu kişi. Bence yorum yaparken insanların işine saygı duyarak empati kurarak yapınız.

MDF masa gayet de sağlam hocam.

Vallahi işciliği gayet iyi hocam, yukarıdaki arkadaşın yorumu bence ağır ve saçmaydı, kötü diyebilirdi ama insanın işciliğine de laf etmesi garip geldi bana. Kablolar gözükmez hocam ya ben onu ayarlarım çok rahat yerim var. Kablo konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Umarım tekerleklidir. :D

Bilmiyorum bana nedense hiç şık ve orantılı gelmedi bu yüzden işçilik kötü.
Tabii ki sağlamlığını buradan bilemem.
Zaten almışsınız artık yani diyebileceğim bir şey yok.

Hocam fotoğraf olduğu için, adam %100 doğru çekemez yani, masa bence gayet de güzel. Ve çekmecelerin sebebi çok malzemem ıvır zıvırım var hocam, annem bu marangozcudan birkaç tane dolap yaptırmış 15 dakkika önce öğrendim, gayet de sağlam, tanıdıkmış belki aile araya girse daha ucuza yapabilirdi ama bilmiyorum gene kötü değil bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek bir tarafa çekmece yaptırsaydınız daha güzel olurdu. Gayet iyi hiçteyse her şeyi depolayabilirsiniz. Rengi insanların hoşuna gitmedi gibi. Ceviz rengi filan olsa daha hoş görünürdü herhalde kullanıcıların gözünde. Hayırlı olsun.

Zaten almışsınız artık yani diyebileceğim bir şey yok.
Tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz ama, bence gayet şık duruyor hocam ya. 166 cm uzunuluğu bu arada. sizin attığınızdan 26 cm daha uzun.

Tek bir tarafa çekmece yaptırsaydınız daha güzel olurdu. Gayet iyi hiçteyse her şeyi depolayabilirsiniz. Rengi insanların hoşuna gitmedi gibi. Ceviz rengi filan olsa daha hoş görünürdü herhalde kullanıcıların gözünde. Hayırlı olsun.
Aynen hocam, bende de siyah beyaz hastalığı var :D oda da siyah perdeler olunca malum onu yaptırayım dedim.

Anne baskısı ile yaptırdım diğer 3 tarafı, çünkü çok garanti belgeleri ufak ufak kutular havlular olduğu için. :D

Güzel. Ama siyah masa çok toz belli ediyor, keşke siyah almasaydım diyordum. Üstüne örtü örterek kullanıyorum uzun zamandır.
Ah hocam ah, siyah beyaz hastalığı olan biri asla vazgeçemiyor ki :D :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam 4-5 marangoz gezdim, bazıları 14, bazıları 15 bin Türk lirası fiyat çıkardı, en son farklı bir yer buldum ve 8 bine bunu yaptırdım. Mdf benim tercihim böyleydi odam çok büyük değildi sizce nasıl?
165 cm uzunluk, eni 65 cm, yüksekliği 76 cm.

Eki Görüntüle 110530

Eki Görüntüle 110531

Edit: 9 ay taksit ile aylık 890'a geldi bilginize. Normal de l masa yaptıracaktım ama, odam da büyüklük olmadığı için bunu uygun gördüm.
Hocam maaliyetli çok geliyor ama çok güzel işçilik yapmış. Marangoza👏🏻.