Çözüldü MASAK’a nasıl dilekçe yazılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Geriliyorum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 162
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Geriliyorum

Uzman
Papara hesabım yaklaşık 40 gündür incelemede ve bu süreçte hiçbir şekilde parama erişemiyorum. Papara müşteri hizmetlerini aradığımda sürecin ne zaman biteceği hakkında bilgi vermiyor, topu MASAK'a atıyor.

En son çare MASAK'ı aradım ve dilekçe yazmam gerektiğini söylediler, ancak bağlanan temsilci bakkal ağzıyla konuştuğu için tam olarak nasıl yapacağımı anlamadım.
Yaşadığım ilçedeki adalet sarayına gitsem dilekçe yazması için avukat talep edebilir miyim?

Veya bu süreci başka nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,

Mali Suçlar Araştırma Kurulu, Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı bir birim ve adresi Ankara'da. Maalesef dilekçe vermek istiyorsanız Ankara'ya gelip doğrudan teslim etmeniz gerekecek.

Adres ve iletişim için:

Ayrıca adliyeler vatandaşlara avukat sağlamaz, adliyeler avukat talep edilen yerler değil. Bir avukat ile çalışmak istiyorsanız o avukatı sizin bulmanız gerekiyor.
Merhaba,

Mali Suçlar Araştırma Kurulu, Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı bir birim ve adresi Ankara'da. Maalesef dilekçe vermek istiyorsanız Ankara'ya gelip doğrudan teslim etmeniz gerekecek.

Adres ve iletişim için:

Ayrıca adliyeler vatandaşlara avukat sağlamaz, adliyeler avukat talep edilen yerler değil. Bir avukat ile çalışmak istiyorsanız o avukatı sizin bulmanız gerekiyor.

Çözüm
Kendisi elbette sizin yerinize dilekçe verebilecektir. Bir avukattan hukuki destek almanız yararınıza olacaktır.

Peki bu süreç ne kadar sürer tahmini olarak?
Şu an Papara'daki kısıtlamalar kademeli olarak kalkıyor halihazırda, ancak ben dahil bazı kullanıcılar hala inceleme altında.
Ben sadece bu sürecin bir an önce çözülmesini istiyorum.
Tahmininiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef tahmin yürütmek zor ve pek de doğru olmaz. Sizin için sabredemeyecek şekilde uzadıysa, artık MASAK'la iletişim kurduğunuzda size tavsiye ettikleri başvuruyu yapın dilekçe ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…