Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Geriliyorum

Uzman
<div class="bbWrapper">Papara hesabım yaklaşık 40 gündür incelemede ve bu süreçte hiçbir şekilde parama erişemiyorum. Papara müşteri hizmetlerini aradığımda sürecin ne zaman biteceği hakkında bilgi vermiyor, topu MASAK&#039;a atıyor.<br /> <br /> En son çare MASAK&#039;ı aradım ve dilekçe yazmam gerektiğini söylediler, ancak bağlanan temsilci bakkal ağzıyla konuştuğu için tam olarak nasıl yapacağımı anlamadım.<br /> Yaşadığım ilçedeki adalet sarayına gitsem dilekçe yazması için avukat talep edebilir miyim?<br /> <br /> Veya bu süreci başka nasıl çözebilirim?</div>

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,

Mali Suçlar Araştırma Kurulu, Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı bir birim ve adresi Ankara'da. Maalesef dilekçe vermek istiyorsanız Ankara'ya gelip doğrudan teslim etmeniz gerekecek.

Adres ve iletişim için:

Ayrıca adliyeler vatandaşlara avukat sağlamaz, adliyeler avukat talep edilen yerler değil. Bir avukat ile çalışmak istiyorsanız o avukatı sizin bulmanız gerekiyor.
<div class="bbWrapper">Merhaba,<br /> <br /> Mali Suçlar Araştırma Kurulu, Hazine ve Maliye Bakanlığı&#039;na bağlı bir birim ve adresi Ankara&#039;da. Maalesef dilekçe vermek istiyorsanız Ankara&#039;ya gelip doğrudan teslim etmeniz gerekecek.<br /> <br /> Adres ve iletişim için:<br /> <div> <a href="https://hmb.gov.tr/iletisim" class="link link--external" target="_blank" rel="nofollow ugc noopener" data-proxy-href="/sosyal/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fhmb.gov.tr%2Filetisim&amp;hash=205381928818fdf580cc6afb3c272879"> https://hmb.gov.tr/iletisim </a> </div> <br /> Ayrıca adliyeler vatandaşlara avukat sağlamaz, adliyeler avukat talep edilen yerler değil. Bir avukat ile çalışmak istiyorsanız o avukatı sizin bulmanız gerekiyor.</div>

Çözüm
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1415" data-quote="Şişman Adam" data-source="post: 1159346" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/sosyal/goto/post?id=1159346" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1159346">Şişman Adam dedi:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Kendisi elbette sizin yerinize dilekçe verebilecektir. Bir avukattan hukuki destek almanız yararınıza olacaktır. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> <div class="bbCodeBlock-shrinkLink"><a>Küçültmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> Peki bu süreç ne kadar sürer tahmini olarak?<br /> Şu an Papara&#039;daki kısıtlamalar kademeli olarak kalkıyor halihazırda, ancak ben dahil bazı kullanıcılar hala inceleme altında.<br /> Ben sadece bu sürecin bir an önce çözülmesini istiyorum.<br /> Tahmininiz var mı?</div>

Son düzenleyen: Moderatör:
<div class="bbWrapper">Maalesef tahmin yürütmek zor ve pek de doğru olmaz. Sizin için sabredemeyecek şekilde uzadıysa, artık MASAK&#039;la iletişim kurduğunuzda size tavsiye ettikleri başvuruyu yapın dilekçe ile.</div>