Dediklerini harfiyen yaptim maalesef sorun devam ediyor LatencyMon raporu nasıl atacağım?
LatencyMon paralı resmi sitesinde son sürüm ev sürümü ise giriş istiyor indiremedim.
Bir de şöyle bir şey fark ettim mouse la değil de klavyeyle ekrani aşağı yukarı kaydirinca yağ gibi akıyor sayfalar windowsda veya Chrome'da ama mouse ile kaydırırken takılarak görüntü sanki yırtılarak geliyor. Mouse hareket ettirdikce kasadan bir ses geliyor demiştim ama PSU'dan geldigine emin olamadim ekran kartıda degil büyük ihtimal PSU ama bilemedim vınlama sesi vızırtı gibi elektriksel bir ses mouse söktüm başka mousla bilgisayarı bir de öyle deneyeceğim.
Denedim daha kötü oldu gibi genel kullanımda.
Cok teşekkür ederim gercekten. Priz konusunu en sona birakmistim, bilgisayarin ve monitorun bagli oldugu üçlü prizi degistirdim ve windowsda ve Chrome da buyuk olcude akicilik geldi tam istedigim gibi degil ama onceki cok kotuydu ona gore bayağı iyi bir tek oyun acip denemedim aksam oyunda deneyecegim umarim orada sorun yasamam peki baska onerebilecegin bir şeyler var mi tam anlamiyla goruntunun kusursuz akici olmasi konusunda?
@dex