Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Bu problemi aslında bilgisayarı her fişten çekip birkaç saat güçsüz kalınca yaşıyorum.
Şu an tüm kablolar takılı. Yanlış anlamadıysam içeride SSD ışığı da turuncu şekilde yanıyor. Ancak bilgisayar hiçbir şekilde açılmıyor. İçini açıp RAM'leri çıkarıp yeniden taktım, yine düzelmedi. Güç gidiyor ama bilgisayar açılmıyor.

Bu problemi aslında bilgisayarı her fişten çekip birkaç saat güçsüz kalınca yaşıyorum.
Şu an tüm kablolar takılı. Yanlış anlamadıysam içeride SSD ışığı da turuncu şekilde yanıyor. Ancak bilgisayar hiçbir şekilde açılmıyor. İçini açıp RAM'leri çıkarıp yeniden taktım, yine düzelmedi. Güç gidiyor ama bilgisayar açılmıyor.

SSD ışığı yok hocam Debug LED'lerde. Boot ışığı olmasın? Ya da CPU?

Direkt sistem güç almıyor gibi. Debug LED değilmiş. Neden fişi çekiyorsunuz? Kabloları kontrol edin.

Kontrol ettim. Temassız bir kablo gözükmüyor. Aynı sorun daha önce olmuştu kendiliğinden düzelmişti 15 20 dakika sonra. Ama bu sefer düzelme yok.

Direkt sistem güç almıyor gibi. Debug LED değilmiş. Neden fişi çekiyorsunuz? Kabloları kontrol edin.
Fiş derken?

Her fişten çektikten sonra yaşıyorum sorunu demişsiniz.

Toplam 2 kez falan oldu bu, fişten çekmiyorum gerekli olmadığı sürece. Bilgisayarı taşımam gerektiği zamanlardı onlarda.

Her fişten çektikten sonra yaşıyorum sorunu demişsiniz.

BIOS piliyle alakalı değil sorun, kabloları tekrar kontrol ettim problem yok.

Son düzenleme:
Toplam 2 kez falan oldu bu, fişten çekmiyorum gerekli olmadığı sürece. Bilgisayarı taşımam gerektiği zamanlardı onlarda.

BIOS piliyle alakalı değil sorun, kabloları tekrar kontrol ettim problem yok.

Farklı bir PSU ile test etmeden bir şey söyleyemem size şahsen.