wallywestr

Uzman
Merhaba. sade bir masa düzenim var. Klavyemi yeni aldım mouse ve mousepadi ise yenileyeceğim. Masa kurulumum nasıl? Ufak dokunuşlarla nasıl daha renkli hale getirebilirim?
  • Mouse: Razer DeathAdder V3 HyperSpeed
  • Klavye: Aula F87 Pro
  • Kulaklık: Razer BlackShark V2 X
Mousepadi 2 sene önce kadar internetten aldım güncel halini bulamadım. Hoparlör ise Logitech ama modelini hatırlamıyorum.

IMG_5950.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sade bir masa düzenim var. Klavyemi yeni aldım mouse ve mousepadi ise yenileyeceğim. Masa setupum nasıl? Ve ufak dokunuşlarla nasıl daha renkli hale getirebilirim?
  • Mouse: Razer DeathAdder V3 HyperSpeed.
  • Klavye: Aula F87 Pro.
  • Kulaklık: Razer BlackShark V2 X
Mousepadi 2 sene önce kadar internetten aldım güncel halini bulamadım. Hoparlör ise Logitech ama modelini hatırlamıyorum.

Aynı kulaklık ve klavyeyı kullanıyoruz. Güzel setup, daha iyileri hepimizin olur umarım. Mouse pad olarak soa veya Kensei bayağı yakışır oraya. :D

Link alabilir miyim hocam ve güzel kulaklık 2.5 yıldır memnunum. Klavye yeni geldi ama o da çok iyi duruyor.

Daha sade olsun diyorsan Wraith soa daha sade, ama kaliteli olsun, FPS oyunları oynuyorum vs. diyorsan Kensei şiddetle tavsiye ederim.

Kulaklıktan bende çok memnunum. Klavye de üzmez, oda şu anlık bayağı iyi.

Bence kasayı sağ tarafa alın, diğer ekipmanları sola doğru kaydırın. Böylece kasanın içi gözükmüş olur, bence daha güzel durur. Hoparlörleri ise monitörün altına yerleştirmek yerine sağ ve sol olacak şekilde daha birbirlerinden uzak şekilde yerleştirmenizi öneririm. Ses daha güzel yayılır.

koyamam ki hocam eski evime göre tasarlandı masa o yüzden kasanın alt kısmında kitaplık var. diğer tarafa koyarsam da bacak alanı aşırı daralıyor

Bence kasayı sağ tarafa alın, diğer ekipmanları sola doğru kaydırın. Böylece kasanın içi gözükmüş olur, bence daha güzel durur. Hoparlörleri ise monitörün altına yerleştirmek yerine sağ ve sol olacak şekilde daha birbirlerinden uzak şekilde yerleştirmenizi öneririm. Ses daha güzel yayılır.
aynı kitaplık muhabbetinden sola gidebilme alanım kısıtlı sandalye ile

Daha sade olsun diyorsan Wraith soa daha sade, ama kaliteli olsun, FPS oyunları oynuyorum vs. diyorsan Kensei şiddetle tavsiye ederim.

Kulaklıktan bende çok memnunum. Klavye de üzmez, oda şu anlık bayağı iyi.
hangisi daha iyidir genel olarak? ve ben full masa klassegear mousepad almayı düşünüyordum daha şık durur diye. ne düşünüyorsunuz?