ben normalde siyah mousepadden sıkıldığım için renkli alacaktım ama çok açık renk olur diyorsunuz o zaman
Yine de alabilirsiniz, bu tamamen kişisel bir tercih. Steelseries Destiny Edition beyaz bir mouse pad ve onla da hoş bir kombin oluyor. Ayrıca masanızda ne kadar az kablo görünürse o kadar temiz bir görüntü olur.

Koyamam ki hocam eski evime göre tasarlandı masa o yüzden kasanın alt kısmında kitaplık var. Diğer tarafa koyarsam da bacak alanı aşırı daralıyor.

Aynı kitaplık muhabbetinden sola gidebilme alanım kısıtlı sandalye ile.

Hangisi daha iyidir? Genel olarak? Ve ben Full masa klassegear mouse pad almayı düşünüyordum daha şık durur diye. Ne düşünüyorsunuz?

Aman aman kaliteli bir şeye gerek yok diyorsan Klasse al geç. Ama kaliteli olsun, renkli, olsun diyorsan, Kenseiden öneririm. 90x40 boyutları da mevcut, 5mm kalınlığında halı gibi. Ben 50x50 kullanıyorum. Çok mouse pad eskittim. Beni en çok tatmin eden kalite anlamında açık ara Kensei oldu. Wraith'in 90x40 değil ama spirit of aim alabilirsin.

Aman aman kaliteli bir şeye gerek yok diyorsan klasse al geç. Ama kaliteli olsun, renkli, olsun diyorsan, kenseiden öneririm. 90x40 boyutları da mevcut, 5mm kalınlığında halı gibi. Ben 50x50 kullanıyorum. Çok mouse pad eskittim. Beni en çok tatmin eden kal, te anlamında açık ara kensei oldu.
50x50 ile 90x40 aynı kalite mi biliyor musunuz

50x50 ile 90x40 aynı kalite mi biliyor musunuz?

İnceleme videolarını seyrettim. 50x50 hibrit, 90x40 Speed modelmiş. Dikiş kalitesi vs. tamamen aynı. 90x40 modeller 5mm kalınlığında 50x50 4mm kalınlığında yanılmıyorsam. Ben 50x50 red oni modelini 2 aydır kullanıyorum. Ama 90x40 da bayağı övüyorlar, kalite farkı olduğunu sanmam.

İnceleme videolarını seyrettim. 50x50 hibrit, 90x40 Speed modelmiş. Dikiş kalitesi vs. tamamen aynı. 90x40 modeller 5mm kalınlığında 50x50 4mm kalınlığında yanılmıyorsam. Ben 50x50 red oni modelini 2 aydır kullanıyorum. Ama 90x40 da bayağı övüyorlar, kalite farkı olduğunu sanmam.
speed çok hızlı diye biliyorum mecbur 50x50 veya başka bir mousepad alacağım o zaman