Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Ordu
WhatsApp Desktop uygulaması artık hiçbir şekilde giriş yapmıyor. Uygulamayı kaldırdım, bilgisayarı yeniden başlattım, tekrar kurdum, kod ile giriş yapmayı denedim, QR ile zaten çalışmıyor. Ne yaptıysam hiçbir şekilde Desktop çalışmıyor. Ne yapmalıyım? İnternette arattım ve bu hataya yakalanan hiçbir insan bir daha düzeltememiş sanırım. Başına gelen var mı? Ne yapmalıyım?

1764099962742.webp

1764100013135.webp

Çözüm
Konuya son güncelleme getireyim: Reddit'te en dipte bulduğum yorumların birinde Beta sürümünü kurunca hemen çalıştığı yazıyordu. Umutsuzca WhatsApp Beta'yı hemen kurdum ve anında çalışmaya başladı. Anlaşılan Beta'dan devam edeceğiz. Aksaklık olmazsa şimdilik Beta kullanın derim giriş yapamayan arkadaşlar için.
Aynı hatayı Android'den iOS'a geçtiğimde almaya başladım. Format atmama rağmen hala çözülmedi sorun.

Güncelleme gelmiş olabilir mi MS Store'a. Bir bakın derim. Ayrica Windows'unuz güncel mi?
Hocam Windows 10 her şey son sürümde zaten. Daha bu gün çalışıyordu. Tarayıcımda bağlamam gerekti. Bağladıktan sonra Desktoptan çıkış yaptı bir daha da giriş yapamaz hale geldim. Kaldı ki defalarca kez de kurdum ve hep çalışıyordu. Bu gün ne değişti anlamadım. Ayrıca lütfen konuyu okuyunuz. Zaten son sürümdü kaldırma ve kurma işlemi bile yaptım. Son sürüm olmama ihtimali sıfır.

Aynı hatayı Android'den iOS'a geçtiğimde almaya başladım. Format atmama rağmen hala çözülmedi sorun.

Hocam yeni telefona da geçmedim. Sadece tarayıcıya bağlamam gerekti, aniden Desktop çıkış yaptı şimdi de giremiyor.

Genel bir sorun yaşanıyor olabilir mi?
Fikrim yok. Gerçekten de Desktop sürümü kendinden iyice bıktırmaya başladı. Zaten sorunlu çalışıyordu, ağır tepki veriyordu ve sürekli bug'lanıyordu. Şimdi de bu oldu. Bilgisayarım bir de oyun bilgisayarı hani kötü de değil.

Ben artık uğraşmayı bıraktım çünkü kimse net bir çözüm sunmamış araştırdığım kadarıyla.
Redditte biri kurulum dosyası olarak indirmeyi ve Powershell yoluyla kurarak çözmüş. Aynısını ben de denedim ama hala hata veriyor. Kaldı ki uyumluluk sorunu olması da imkansız çünkü defalarca kez Desktop sürümünü kurmuş biriyim. Hep tık diye açıldı. Şimdi ne oldu anlamıyorum. Artık bilgisayarımda Desktop sürümü kullanamaycak mıyım yani?

Redditte biri kurulum dosyası olarak indirmeyi ve Powershell yoluyla kurarak çözmüş. Aynısını ben de denedim ama hala hata veriyor. Kaldı ki uyumluluk sorunu olması da imkansız çünkü defalarca kez Desktop sürümünü kurmuş biriyim. Hep tık diye açıldı. Şimdi ne oldu anlamıyorum. Artık bilgisayarımda Desktop sürümü kullanamaycak mıyım yani?
WhatsApp desteğe yazmayı denedin mi? Ne yazacaklarını merak ettim.