Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

surfingtaco

Çalışkan
Yer
beyond time
Selam,

Masaüstünde sürekli aktif duracak bir şekilde sistem istatistiklerini görebileceğim bir uygulama arıyorum ancak düzgününü bulamadım. Rainmeter indirdim ancak hangi skini kullanırsam kullanayım CPU ve GPU sıcaklığını 0 derece olarak gösteriyor.

Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunu kullanıyorum;
2025-02-06_07-48-13.webp

Yukarıda ben Win10 Widgets önermişim ama onun içerisinde sıcaklık değeri gösteren bir widget yok bunu kendim dahil ettiğim için dalgınlığma gelmiş. Rainmeter üzerinde sıcaklık değerlerini genelde HWINFO ile alıyorlar. Bunun için bu videoyu kontrol edebilir merak eden, ben muhtemelen zamanında bu şekilde yapmıştım.

Bahsettiğiniz uygulamayı da zamanında kullanmıştım, kendisi açık kaynak gidip kendi adresinden indirmeniz daha sağlıklı olur.

Yukarıda ben Win10 Widgets önermişim ama onun içerisinde sıcaklık değeri gösteren bir widget yok bunu kendim dahil ettiğim için dalgınlığma gelmiş. Rainmeter üzerinde sıcaklık değerlerini genelde HWINFO ile alıyorlar. Bunun için bu videoyu kontrol edebilir merak eden, ben muhtemelen zamanında bu şekilde yapmıştım.

Bahsettiğiniz uygulamayı da zamanında kullanmıştım, kendisi açık kaynak gidip kendi adresinden indirmeniz daha sağlıklı olur.
Dün gece HWINFO ve Rainmeter arasında kamp kurdum, izlemediğim video bakmadığım rehber kalmadı ancak yine de yapamadım. Saatler döktükten sonra boş bir uğraş olduğunu düşünüp saldım artık. Rainmeter'de neredeyse hiç bir eklenti düzgün çalışmıyor.

Kurulumu nasıl yaptınız? Benimde hoşuma gitti yapmak istiyorum.
Exe olarak kurabilirsiniz.