berktug1923
Başarılı
Arkadaşlar yeni monitör falan alınca düzenim iyice bozuldu nasıl bir şey yapabilirim sizce şimdiden teşekkürler.
Monitörün altında şöyle kablo geçirmek için yer var ise kabloları burada toplayabilirsin çok sırıtmıyor bende.
Eki Görüntüle 50569
çok mantıklı niye gelmediki aklma bende kablo sarıcı var onla sarayım sağolunKabloları tek bir yerde toplamak için plastik kelepçe ile bağlayabilirsiniz hocam.
USB HUB'ı oradan çıkarıp masaya koyma şansın varsa koy elinin altında olsun. Onun dışında çok da problemli bir setup değil bence.
Buna yayıntı demek ayıp olur... Gayet güzel fazla dert etmeyin. Ben monitör alınca da biraz bozulmuştu laptopun altına soğutucu almıştım onun altından geçirdim kabloları. Sizde pek bir sıkıntı yok.Arkadaşlar yeni monitör falan alınca düzenim iyice bozuldu nasıl bir şey yapabilirim sizce şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 50561
Eki Görüntüle 50563
Buna yayıntı demek ayıp olur... Gayet güzel fazla dert etmeyin. Ben monitör alınca da biraz bozulmuştu laptopun altına soğutucu almıştım onun altından geçirdim kabloları. Sizde pek bir sıkıntı yok.