Rocket League oynarken sinir krizi geçirecek derecede sinirleniyorum ve masaya 3-4 yumruk atıyorum. Bilgisayara dokunmasam bile sürekli donuyor, reset atmam gerekiyor. RAM'leri yerinden çıkardım ve geri taktım, RAM koruyucusu da takılı, SSD de sarsılmıyor, bilgisayar da sarsılmıyor. Ancak reset attığım için oyunda AFK kalıyorum ve AFK kaldığım için ceza alıyorum. Artık oynamıyorum. Ama bu neden oluyor?
Detaylar
Kim cevapladı?mqhkum
Becerikli
Rocket League oynarken sinir krizi geçirecek derecede sinirleniyorum ve masaya 3-4 yumruk atıyorum. Bilgisayara dokunmasam bile sürekli donuyor, reset atmam gerekiyor. RAM'leri yerinden çıkardım ve geri taktım, RAM koruyucusu da takılı, SSD de sarsılmıyor, bilgisayar da sarsılmıyor. Ancak reset attığım için oyunda AFK kalıyorum ve AFK kaldığım için ceza alıyorum. Artık oynamıyorum. Ama bu neden oluyor?
Vurma kardeşim.
3IQ takım arkadaşları toxic oyuncular.
Oyuna gereksiz bağımlı oldum ve oynayacak oyun bulamıyorum tek iyi olduğum oyun o ama artık oynamıyorum iyi ki.
termalmacun
Başarılı
Boş ver vurma ya da yanına yastık gibi bir şey koy sinirlenince ona vurursun 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oğuz Karagöz
Uzman
Laptop mı masaüstü mü?
Laptop.
Hocam siz direkt PC'ye vuruyormuşunuz gibi hissettim ama neyse.
Son düzenleyen: Moderatör:
asilsen
Becerikli
Ekran kartını tam oturtamamışsındır, ya da RAM'i, SSD'yi M.2'yi vs. vs. diye gider bu.