Detaylar
Kim cevapladı?2.500 TL bir fiyati var. Kozmetigi kotu fakat hallederim. Cihazin IMEI kayitli degilmis. Kaydini nasıl yaptırabilirim?
Huawei'lerde kayıt işi cert denilen bir sistemle yapılıyor. Aynı modeldeki bir cihazın (kayıtlı) cert dosyası alınıp senin cihazına çeşitli tool (araçlar) ile yazılıyor. Ardından kayıt işlemi yapılıyor. Yani 2 cihazı 1 cihaz haline getirmek gibi düşün. Mate 20 Pro zamanının çok iyi cihazlarından birisiydi ancak satılmadı. 4 senedir tamir yapan birisi olarak sanırım 10 defa falan gördüm.
elrexy
Uzman
Huawei'lerde kayıt işi cert denilen bir sistemle yapılıyor. Aynı modeldeki bir cihazın (kayıtlı) cert dosyası alınıp senin cihazına çeşitli tool (araçlar) ile yazılıyor. Ardından kayıt işlemi yapılıyor. Yani 2 cihazı 1 cihaz haline getirmek gibi düşün. Mate 20 Pro zamanının çok iyi cihazlarından birisiydi ancak satılmadı. 4 senedir tamir yapan birisi olarak sanırım 10 defa falan gördüm.
Hocam 2.5k fiyati ve kozmetignin kotu olmasindan dolayi uğraşmayacagim bu Mate 20 Pro ile. Butcemi de artirdim yani. P40 Pro buldum yurt dışı tertemiz 7.5k şarj aleti de var kayitli. Sizce nasıl?
Hocam 2.5k fiyati ve kozmetignin kotu olmasindan dolayi uğraşmayacagim bu Mate 20 Pro ile. Butcemi de artirdim yani. P40 Pro buldum yurt dışı tertemiz 7.5k şarj aleti de var kayitli. Sizce nasıl?
Hocam Epey'den cihazı inceledim fena durmuyor. O cihazda Google servisleri konusundaki durumunu bilmiyorum. Onu bir araştırmanı tavsiye ederim. Paran çöpe gitmesin.
elrexy
Uzman
Hocam Epey'den cihazı inceledim fena durmuyor. O cihazda Google servisleri konusundaki durumunu bilmiyorum. Onu bir araştırmanı tavsiye ederim. Paran çöpe gitmesin.
Google sorun degil hocam. S20 serisini kamerada tokatliyor ozellikle düşük ışıkta. Sırf kamerasi icin aliyorum ben. Ekran arizali olanlar 5 bine satılıyor. Param Güvende ile alinca 7800TL oluyor. Fiyatı biraz tuzlu gibi hissettiriyor. 7 bine S20'ler var mesela. FE modelleri umurumda degil. Bu P40 Pro'yu da 7 bine cozsem iyiymis. 8500 ilan fiyatiydi, 7 bin demek de cok olduruyor vallahi ondan 7.5 dedim.
İkinci el piyasasıyla ilgilenen birisi olmadığım için yorum yapamıyorum. Donanımsal olarak güzel. Derdin kamera ise kamera özellikleri iyi. Alınabilir gibi.Google sorun degil hocam. S20 serisini kamerada tokatliyor ozellikle düşük ışıkta. Sırf kamerasi icin aliyorum ben. Ekran arizali olanlar 5 bine satılıyor. Param Güvende ile alinca 7800TL oluyor. Fiyatı biraz tuzlu gibi hissettiriyor. 7 bine S20'ler var mesela. FE modelleri umurumda degil. Bu P40 Pro'yu da 7 bine cozsem iyiymis. 8500 ilan fiyatiydi, 7 bin demek de cok olduruyor vallahi ondan 7.5 dedim.
Telefoncuya veriyorsun abi şöyle kayıt yapılacak diyorsun. Fiyat veriyor zaman veriyor parasını veriyorsun dediği vakitte geliyorsun elinde artık kayıtlı Mate 20 Pro var.
Sanırım bunda da read-edit-write yöntemi var mış.
elrexy
Uzman
Telefoncuya veriyorsun abi şöyle kayıt yapılacak diyorsun. Fiyat veriyor zaman veriyor parasını veriyorsun dediği vakitte geliyorsun elinde artık kayıtlı Mate 20 Pro var.
Bütçeyi artırıp 7500'e P40 Pro aldım. Adam komisyon fazla kesiyor ya deyip iptal etti siparişi. Üstüne dedi ki 8000 yapalım.
Şaka gibi bir de iade bekleyeceğim.
Duzeltme: Siparisi iptal eden satici simdi WhatsApp uzerinden yazdi. Numara konusunda sorun yasamis. Yine 7500TL uzerinden aldim. ( komisyonla 7800 ).
Son düzenleme: