Salı günü matematik sınavı olmuştuk. Sınava çalıştım, 60-70 alırım diye düşünüyordum. Çarşamba akşamı e-Okul'a baktığımda sınava “girmedi” olarak işlenmişti. Bir anda sorgulamaya başladım: Acaba girdim mi, girmedim mi? Adımı yazdım mı, yazmadım mı? Ama yazdığımdan adım gibi emindim. Perşembe günü hocanın yanına gittim ve “hocam ben sınava girmiştim ama sisteme girmemişsiniz” dedim. O da ne olduğunu tam anlayamadı. Sonra beni tekrar sınava aldı ama bu sınav felaket zordu, hiçbir şey anlamadım ve 35 aldım. Sınavın başında “hocam bu verdiğiniz kağıt öncekiyle aynı değil” dememe rağmen umursamadı. Bir-iki hoca daha sınav kağıdı getirince kafam iyice karıştı. Zor da olsa yaptım, 40 dakika içinde üç sınav çözmek zorunda kaldım. Hocanın ilk sınav kağıdımı nasıl kaybettiğini bilmiyorum, insanlık hali olabilir. Ama şu an matematikten kaldım. Sözlü notumu da çok düşük vermiş, sanki özellikle bırakmak istiyormuş gibi. Onu da başardı. Bu hocayı nereye şikayet edebilirim? Ne yapmam gerekir? Dersinde hiç konuşmam, saygısızlık etmem. Şimdi ne yapmalıyım?