Salı günü matematik sınavı olmuştuk. Sınava çalıştım, 60-70 alırım diye düşünüyordum. Çarşamba akşamı e-Okul'a baktığımda sınava “girmedi” olarak işlenmişti. Bir anda sorgulamaya başladım: Acaba girdim mi, girmedim mi? Adımı yazdım mı, yazmadım mı? Ama yazdığımdan adım gibi emindim. Perşembe günü hocanın yanına gittim ve “hocam ben sınava girmiştim ama sisteme girmemişsiniz” dedim. O da ne olduğunu tam anlayamadı. Sonra beni tekrar sınava aldı ama bu sınav felaket zordu, hiçbir şey anlamadım ve 35 aldım. Sınavın başında “hocam bu verdiğiniz kağıt öncekiyle aynı değil” dememe rağmen umursamadı. Bir-iki hoca daha sınav kağıdı getirince kafam iyice karıştı. Zor da olsa yaptım, 40 dakika içinde üç sınav çözmek zorunda kaldım. Hocanın ilk sınav kağıdımı nasıl kaybettiğini bilmiyorum, insanlık hali olabilir. Ama şu an matematikten kaldım. Sözlü notumu da çok düşük vermiş, sanki özellikle bırakmak istiyormuş gibi. Onu da başardı. Bu hocayı nereye şikayet edebilirim? Ne yapmam gerekir? Dersinde hiç konuşmam, saygısızlık etmem. Şimdi ne yapmalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?cakiiiiiii3
Uzman
Hoca nereden bilsin senin 60 70 alacağını.
Böyle bir şey olamaz bence git şikayet et. En azından sözlünün birine 100 girsin.
Böyle bir şey olamaz bence git şikayet et. En azından sözlünün birine 100 girsin.
Hocam, sınıfta kağıtları çıkardı tek tek baktı notumu kendisi söyledi ama kaç söylediğini hatırlamadığını söyledi sınıftakilere de güvenmedi.
cakiiiiiii3
Uzman
İmza attıysan diyeceksin ki hocam ben o gün sınava girdim mi ? girdim. İmzam var mı ? var gerisi beni ilgilendirmez diyeceksin o zaman sınıftakilerede selamımı söyle.Hocam, sınıfta kağıtları çıkardı tek tek baktı notumu kendisi söyledi ama kaç söylediğini hatırlamadığını söyledi sınıftakilere de güvenmedi.
- Makaleler
- 43
Ailene durumu anlat, mutlaka okul müdürü ile görüşün. Eğer okul müdürü zorluk çıkartır veya sorunu çözemez ise ilinin/ilçenin eğitim bakanı ile görüşün derim. Hocanın yaptığı çok yanlış bir şey ve bütün sorumluluk hocada. Ya seni aynı sınava tekrar soksun, ya da sözlülerine vs. 100 girsin.
Girip çözdüğün sınavdan 35 alıyorsun. Ama diğer sınavdan 70 bekliyorsun. Şahsen bana inandırıcı gelmedi. Hoca kaybetmişken fırsattan istifade edeyim diyorsun gibi geldi.
Nasıl?