Leviodas

Yetkin
Trendyol'dan çok büyük bir satıcıdan sarmal yayıncılık matematik kitabı aldım. Ürün isminde 11.sınıf matematik yazıyor fakat fotoğrafta biyoloji kitabı olduğu için biyoloji kitabı yollamışlar Trendyol destekten satıcıyla iletişime geçtim kusura bakmayın bizim hatamız demek yerine biyoloji kitabı almışsınız diye diretiyorlar ne yapmam lazım.

Edit: Şu anda fark ettim biyoloji kitabı fotoğrafını matematik ile değiştirmişler.

64162C20-6B1D-4831-8944-DAA6C695E0F4.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol'dan çok büyük bir satıcıdan sarmal yayıncılık matematik kitabı aldım. Ürün isminde 11.sınıf matematik yazıyor fakat fotoğrafta biyoloji kitabı olduğu için biyoloji kitabı yollamışlar Trendyol destekten satıcıyla iletişime geçtim kusura bakmayın bizim hatamız demek yerine biyoloji kitabı almışsınız diye diretiyorlar ne yapmam lazım.

Edit: Şu anda fark ettim biyoloji kitabı fotoğrafını matematik ile değiştirmişler.

Eki Görüntüle 192544

Alalı 15 gün olmadıysa beğenmedim deyip iade oluşturun iade edin.

Kafa basmadı benim. Kazık mı yedin, yanlış mı aldın?

Hayır ürün ismi matematik görseli biyoloji. Arkadaş ismine bakıp sipariş vermiş satıcıda resme bakıp yollamış.

Dostum, her şeyden şikayetçi olmak yerine gerçekten şikayetçi olman gereken bir durumda şikayetçi ol. Bir ürün satın alıyorsan, bir hizmeti kullanıyorsan hakların neler bil ve onları kullan. Buradaki hakkın ürünü iade etmek. Eğer kargo ücreti yansıyorsa direkt olarak Trendyol müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz, durumu bildirip ürünü kargo ücreti olmadan iade etmeye çalışınız.

4-5 yıl önce Amazon dan almış olsaydın paranı iade alır kitapta sende kalırdı. :) Söylemek haddim değil ama çabuk paniğe kapılıp konu açmışsın. İade et. Basit bir işlem.