P Phenyl Becerikli Katılım 18 Ekim 2025 Mesajlar 215 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 167 Yer İstanbul 27 Kasım 2025 #21 Michael MYERS dedi: Trigo 2 benden uzak olsun aman. Genişletmek için tıkla... Bulmaca gibi be kardeşim, eğlenceli. Dönüşüm formüllerini ezberle, açıları ezberle yeter.
Michael MYERS dedi: Trigo 2 benden uzak olsun aman. Genişletmek için tıkla... Bulmaca gibi be kardeşim, eğlenceli. Dönüşüm formüllerini ezberle, açıları ezberle yeter.
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.514 Çözümler 70 Beğeniler 5.472 Yer Haddonfield, Illinois 27 Kasım 2025 #22 Phenyl dedi: Bulmaca gibi be kardeşim, eğlenceli. Dönüşüm formüllerini ezberle, açıları ezberle yeter. Genişletmek için tıkla... Ezber yapacaksam ben neden sayısalım be kardeş. Ver bana İntegral ver Türev sabaha kadar çözeyim. Ama Trigo yooook.
Phenyl dedi: Bulmaca gibi be kardeşim, eğlenceli. Dönüşüm formüllerini ezberle, açıları ezberle yeter. Genişletmek için tıkla... Ezber yapacaksam ben neden sayısalım be kardeş. Ver bana İntegral ver Türev sabaha kadar çözeyim. Ama Trigo yooook.
P Phenyl Becerikli Katılım 18 Ekim 2025 Mesajlar 215 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 167 Yer İstanbul 27 Kasım 2025 #23 Michael MYERS dedi: Ezber yapacaksam ben neden sayısalım be kardeş. Ver bana İntegral ver Türev sabaha kadar çözeyim. Ama Trigo yooook. Genişletmek için tıkla... Daha çok ezber yapacaksın canım, bunlar ne ki?
Michael MYERS dedi: Ezber yapacaksam ben neden sayısalım be kardeş. Ver bana İntegral ver Türev sabaha kadar çözeyim. Ama Trigo yooook. Genişletmek için tıkla... Daha çok ezber yapacaksın canım, bunlar ne ki?
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.514 Çözümler 70 Beğeniler 5.472 Yer Haddonfield, Illinois 27 Kasım 2025 #24 Phenyl dedi: Daha çok ezber yapacaksın canım, bunlar ne ki? Genişletmek için tıkla... Ne ezberi ya daha fazla.
Phenyl dedi: Daha çok ezber yapacaksın canım, bunlar ne ki? Genişletmek için tıkla... Ne ezberi ya daha fazla.
P Phenyl Becerikli Katılım 18 Ekim 2025 Mesajlar 215 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 167 Yer İstanbul 27 Kasım 2025 #25 Michael MYERS dedi: Ne ezberi ya daha fazla. Genişletmek için tıkla... Maalesef. :/
Ypoman Çalışkan Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 94 Beğeniler 52 30 Kasım 2025 #26 Kesinlikle trigonometri.