Makaleler
6
-Tahminen başlangıç modeli 6 GB yerine 8 GB olmuş.
-Pil boyutu artırılıp, şarj hızı artırılmış
-Manyetik eklenmiş (önceki versiyonlarda yoktu)
-İşlemci güçlendirildi/Daha iyi soğutma
Siz nasıl buldunuz? Yine yaklaşık 2024 versiyonunun fiyatlara çıkarsa çok satacak diğer ürün :)

Vergi indirimi dilimine dahil olursa kesin alırım ama sanmıyorum o kadar uygun fiyatlı olacağını :).

Vergi indirimi dilimine dahil olursa kesin alırım ama sanmıyorum o kadar uygun fiyatlı olacağını :).

10.000 TL'den çıktığını düşünürsek 9.5k ya iner.
11kdan çıksa bile düşer. Bazen şirketler güzel indirim yapıyor. Eğer eskiyi al yeniyi götür gibi kampanyalar olursa en fazla 1.5k 2K ya değiştiririm.

Şu an 2024 versiyonu 9.5K₺ bantlarında, o fiyatlarda olacağını sanmıyorum. Ama daha pahalı olursa da o tarafta S9 FE ve S10 FE modelleri var, insanlar onlara yönelecektir.

Merak ettim fiyatını bayağı' :D.

Çok fark yok. 10-11k aralığında olmalı. Neyse EasyCep'e kendi tabletimi girdim 2.6k veririz diyorlar şaka gibi 🤣🤣

Çok fark yok. 10-11k aralığında olmalı.

Aynen, daha üstüne şansı yok çünkü :).

Neyse EasyCep'e kendi tabletimi girdim 2.6k veririz diyorlar şaka gibi 🤣🤣

Tamamen marka algısına bakıyorlar. Mesela S6 Lite 2024'e 3.6K₺ ve S9 FE'ye 6.5K₺ değer biçtiler.

Tabii bunlar kadar fırsatçı bir marka yok, orası ayrı. Bunlar yüzünden Getmobil vesaire diğer benzer platformlar da benzer politikayı uyguluyorlar :(.

Aynen, daha üstüne şansı yok çünkü :).

Tamamen marka algısına bakıyorlar. Mesela S6 Lite 2024'e 3.6K₺ ve S9 FE'ye 6.5K₺ değer biçtiler.

Tabii bunlar kadar fırsatçı bir marka yok, orası ayrı. Bunlar yüzünden Getmobil vesaire diğer benzer platformlar da benzer politikayı uyguluyorlar :(.

Keşke bekleyip bunu alsaymışım... Manyetik çok önemliydi benim için

1 ay oldu.(sözde) Vergi indirimini bekliyorum :)

Vergi indirimini bekliyorum derken iade edilecek tutardan mı bahsediyorsun?

Pek de olmamış ya, eğer şansını denemek istersen sarı sitede satışa koyabilirsin :).

Çok bi' fark var mı ya? SoC olarak Kirin 8020'ye geçilmiş herhalde, fark var mı sendeki Kirin 8000'e nazaran?