Detaylar
Kim cevapladı?missütsever
Uzman
Tamamen kapatmak mümkün değil diye biliyorum ama eğer android 14 kullanıyorsan monokromatik tema seçebiliyorsun böylelikle arayüz siyah-beyaz-gri renkte oluyor
Temalar kısmından deneme amaçlı herhangi bir tema yükleyin. Ardından klasik temaya geri dönün. Belki işe yarayabilir.Bu özellik yüzünden arka plana ne resim ne de istediğim görsel koyabiliyorum. Bunun kapatmanın herhangi bir yolu var mı?
Grimes.6
Başarılı
Hyperos Poco f5 kullanıyorum. Nerde dediğiniz tema bulamadım.Tamamen kapatmak mümkün değil diye biliyorum ama eğer android 14 kullanıyorsan monokromatik tema seçebiliyorsun böylelikle arayüz siyah-beyaz-gri renkte oluyor
Şu an farklı tema yüklü, yine de değişiyor uygulama renkleri.Temalar kısmından deneme amaçlı herhangi bir tema yükleyin. Ardından klasik temaya geri dönün. Belki işe yarayabilir.
Biraz basit bir işlem fakat tekrar yeni bir tema yükleyip, eski klasik temaya tekrar dönmeyi deneyin. Reddit'te bu şekilde çözen çok kişi olmuş.Hyperos Poco f5 kullanıyorum. Nerde dediğiniz tema bulamadım.
Şu an farklı tema yüklü, yine de değişiyor uygulama renkleri.
Grimes.6
Başarılı
Google uygulamaları hala çirkin bir kırmızı renginde maalesef olmuyor bu yöntem.Biraz basit bir işlem fakat tekrar yeni bir tema yükleyip, eski klasik temaya tekrar dönmeyi deneyin. Reddit'te bu şekilde çözen çok kişi olmuş.