Detaylar
Kim cevapladı?Ben de bugün Mix 87 siparişi verdim. Ürün teslim edildiyse görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?Mix87 almaya karar verdim, en kötü inceleme yaparız.
Ben de bugün Mix 87 siparişi verdim. Ürün teslim edildiyse görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?
Maalesef daha sipariş etmedim, size gelince siz paylaşır mısınız?
Wraith'e çok daha ucuza gelmiş ek olarak SWAR koduyla daha da düşüyor.
Wraith'e çok daha ucuza gelmiş ek olarak SWAR koduyla daha da düşüyor.
Evet gördüm, teşekkürler bilgilendirme için.
Ama Switch farklı gibi, iyi midir?
Maalesef daha sipariş etmedim, size gelince siz paylaşır mısınız?
Olur tabii ki. Ben de swar koduyla satın aldım. Diğer switch sesleri de çok hoşuma gitmedi açıkçası. Aula F75'ten geçeceğim için switch konusunda olumsuz bir şey olacağını sanmıyorum kendim için.
Olur tabii ki. Ben de swar koduyla satın aldım. Diğer Switch sesleri de çok hoşuma gitmedi açıkçası. Aula F75'ten geçeceğim için Switch konusunda olumsuz bir şey olacağını sanmıyorum kendim için.
Merhaba hocam MCHOSE Mix 87 aldınız mı tavsiye eder misiniz bende MCHOSE Mix 87 ile Wraith W75 arasında kaldım.
@Hellmonger, kalibrasyon yaptım yazilimdan. Düzeldi sanırım. O konuda sıkıntı yok şu anlık.
Hocam TKL ve ses tekerli model bakarken mix87 bayağı hoşuma gitti ama siz ne dersiniz?
Alma derim, aldım ve çift basıyor RT açıkken.Hocam TKL ve ses tekerli model bakarken mix87 bayağı hoşuma gitti ama siz ne dersiniz?
Onun dışında güzel.