soulfuluse

Çalışkan
Bu kulaklık için yazdığım önceki incelememin yorumlarında belirttiğim gibi, ürünü batarya hızlı tükeniyor şikayetiyle incelemeye gönderdim. 29 Ağustos'ta teslim aldılar ve sürecin maksimum 14 iş günü süreceğini yazılı olarak bildirdiler.

Bugün 18. iş günü. Demin müşteri hizmetleriyle telefonda konuştum ve bana kulaklığın 1 Eylül'de %100 şarj edilip, mesai saatleri içerisinde %50 ses şiddetinde (RGB'ler açıkken) 138 saat test edildiğini ve şarjının henüz bitmediğini söylediler. Ben de kendisine, "Neden %50 seste test ediliyor? Kulaklık 2.4 GHz dongle ile mi yoksa Bluetooth'la mı bağlandı?" diye sordum, "Not alayım, ileteceğim" demekle yetindiler.

Ürünün kendi teknik özelliklerinde bile 2.4 GHz dongle ile kullanım için "130 saat" ibaresi var ama servis 138 saattir şarjı bitiremediklerini iddia ediyor! Benim kendi kullanımımda (2.4 GHz modunda, RGB açık, ses şiddeti %90-100 arasında) batarya en fazla 49 saat gidiyor. Sırf iade almamak veya değişim yapmamak için oyalıyorlar, stresten ve sinirden bir hal oldum.

20 iş günlük yasal süreç geçince zaten direkt THH'ye başvurma hakkım doğacak. Bu aşamada ne yapmamı önerirsiniz?

Not: Tüketici Hakem Heyeti (THH) mevzuatına göre Cumartesi günleri de yasal iş günü sayılıyormuş, bu konu hakkında net bilgisi veya tecrübesi olan var mı?

Bloody WS98 klavyede geldi buna benzer olay

1789746557829.webp

Klavye ışık açıkken 80 diyor ama ne 80'i 40 bile görmüyor üstelik tahmininm son %15'e doğru ışıkları otomatik kapatıyor ve yakamıyorsun da :D direk kapkara kalıyor tamamen yalan. Ayrıca kitapçığına da baktım ama öyle bir ışık şiddetinden de bahsetmemiş bende iade ettim direk.
Sizin kulaklıkta yapılan reklam görsellerinde %50 ses ile diye bir ibare görmedim
Hiç inandırıcı değil bu sayılar. THH'ye başvurursunuz zaten her türlü haklı çıkarsınız.

1789746803126.webp

Bloody WS98 klavyede geldi buna benzer olay.

Eki Görüntüle 280905

Klavye ışık açıkken 80 diyor ama ne 80'i 40 bile görmüyor üstelik tahmininm son %15'e doğru ışıkları otomatik kapatıyor ve yakamıyorsun da :D direk kapkara kalıyor tamamen yalan. Ayrıca kitapçığına da baktım ama öyle bir ışık şiddetinden de bahsetmemiş bende iade ettim direk.
Sizin kulaklıkta yapılan reklam görsellerinde %50 ses ile diye bir ibare görmedim.
Hiç inandırıcı değil bu sayılar. THH'ye başvurursunuz zaten her türlü haklı çıkarsınız.

Eki Görüntüle 280907

1789746999652.webp

Hocam hiçbir yüzde ibaresi yok evet ve ben yasal hakkım olan ilk 14 günlük süreçte gönderdim ayrıca bu firmadan ilk alışverişimdi hiç hoş olmadı dedim tamam incelesinler hem kendi beyanlarını yalancı çıkardılar hem böyle saçma bir şey dediler ve müşteri hizmetleri çok zayıf sürekli süreci uzatmaya yönelik size ulaşıcaz döneceğiz tarzı şeyler deniyor ama dönen yok bugün döndü işte telefon konuşması dışında her şey elimde kanıtlı şekilde mevcut. Hocam bu arada sizinkini direkt iade aldılar mı bana mı yapılıyor sadece bu ayrımcılık garip ve sizinkide çok kötü karanlıkta bir şey yazmak imkansız unlost değilseniz.

Eki Görüntüle 280908

Hocam hiçbir yüzde ibaresi yok evet ve ben yasal hakkım olan ilk 14 günlük süreçte gönderdim ayrıca bu firmadan ilk alışverişimdi hiç hoş olmadı dedim tamam incelesinler hem kendi beyanlarını yalancı çıkardılar hem böyle saçma bir şey dediler ve müşteri hizmetleri çok zayıf sürekli süreci uzatmaya yönelik size ulaşıcaz döneceğiz tarzı şeyler deniyor ama dönen yok bugün döndü işte telefon konuşması dışında her şey elimde kanıtlı şekilde mevcut. Hocam bu arada sizinkini direkt iade aldılar mı bana mı yapılıyor sadece bu ayrımcılık garip ve sizinkide çok kötü karanlıkta bir şey yazmak imkansız unlost değilseniz.

Ben İtopya'dan almıştım son 1 gün kala 13. günde iade ettim o güne kadar hep farklı şekilde test ettim ilk başta olan şarjın üstüne şarj edip bitirmiştim. Sonra tam doldur boşalt yaptım acaba dedim kendine gelir mi falan diye. Yok yani aynı kullanımda şu an mesela hawk klavye var bende ondan kat kat çok dayanıyor. Direk yalan scam yani.
Yazılması imkansız tuşlar daha silik cinste olduğu için hiç göremiyorsunuz.

Olmadı THH'ye başvurun yani.