ubiquitous
Uzman
Garantiye yolladım. Yenisini mi verecekler, tamir mi edecekler?
Garantiye yolladım. Yenisini mi verecekler, tamir mi edecekler?
Değişiyor, basit bir işlemse tamir ediyorlar eğer tamir edilemeyecek bir şeyse değişim. Bazenleri ürünü tam tamir etmeyip tamir ettik diye geri yollayabiliyorlar insanı bıktırabiliyorlar, MediaMarkt bunlardan birisi mı emin değilim.Garantiye yolladım. Yenisini mi verecekler, tamir mi edecekler?
Dualsense, drift.Dualsensemi yoksa Xbox kolumu. Garantiye gitme sebebi ne? Bunları da belirtirseniz.
Drift.Değişiyor, basit bir işlemse tamir ediyorlar eğer tamir edilemeyecek bir şeyse değişim. Bazenleri ürünü tam tamir etmeyip tamir ettik diye geri yollayabiliyorlar insanı bıktırabiliyorlar, MediaMarkt bunlardan birisi mı emin değilim.
Dualsense driftte tamir ederler muhtemelen ama ayar tutmuyo bi kaç ay sonra gene başlıyo. ps 4 kolları çok dayanıklıydı ama 5 kolları hemen çöp oluyo.
6-7 ay getirse yeter.Dualsense driftte tamir ederler muhtemelen ama ayar tutmuyo bi kaç ay sonra gene başlıyo. ps 4 kolları çok dayanıklıydı ama 5 kolları hemen çöp oluyo.
Ne oynayayım? Hikayeli oyunlar için yeter mi?Kullanıma bağlı o kadar gidebilir. Ama FIFA oynuyorsanız muhtemelen 2 3 ay sonra gene patlak verir aynı arıza.