d0m

Deneyimli
Yer
Ankara
MediaMarkt online mağazadan Apple Pencil aldım ve kalemin kapağı hafif sağa doğru ve kapatırken zor bir şekilde kapanıyor, sanki bir şey tutuyormuş gibi. Aynı kalemden vardı ve çok pürüzsüz bir şekilde kapanıyor. Bugün satın aldım ve kutusu açıldı. Değişim yaparlar mı? Adaptör satın alıp kutusunu açtıktan sonra iade yapmışlığım var MediaMarkt'tan.

1766672574525.webp

MediaMarkt online mağazadan Apple Pencil aldım ve kalemin kapağı hafif sağa doğru ve kapatırken zor bir şekilde kapanıyor, sanki bir şey tutuyormuş gibi. Aynı kalemden vardı ve çok pürüzsüz bir şekilde kapanıyor. Bugün satın aldım ve kutusu açıldı. Değişim yaparlar mı? Adaptör satın alıp kutusunu açtıktan sonra iade yapmışlığım var MediaMarkt'tan.

Eki Görüntüle 213216

MediaMarkt büyük ihtimalle değişimi yapar. Online alışveriş olduğu için 14 gün içinde iade/değişim hakkın var. Kapak sorununu ürün ayıplı olarak belirtirsen hiç sorun çıkmaz. Kutusu ve faturası tam olsun, kolay iade üzerinden başlat yeter.

Mağazadan teslim al seçeneğini kullandım, mağazaya gitsem sorun çıkar mı? Online'dan yapmak istemiyorum kaleme ihtiyacım var çünkü.