TMW

Deneyimli

1745429088286.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerlendirme bölümünde bir kişi Linux'ta çalışmadığını söylemiş. Almıştım fakat iade edeceğim.

Değerlendirme bölümünde bir kişi Linux'ta çalışmadığını söylemiş. Almıştım fakat iade edeceğim.
Kurulum gerektiğinden Linux'da çalışmaz bunlar ne bu ne de dengi UB500.
Linux' a driverı kurarsanız çalışıyor. Biraz meşakkatli ama.
Linux Mint Cinnamon'da denedim.

Kod:
sudo apt install git dkms
git clone https://github.com/jeremyb31/bluetooth-6.8.git
sudo dkms add ./bluetooth-6.8
sudo dkms install btusb/4.2
Yeniden başlat.

Son düzenleme:
Sizce tp-link mi yoksa bu mu daha iyidir? Tp-link için 5 yazmışlar ama o 5.3 protokolünü destekliyor mu bilmiyorum belki yazım yanlışı olmuştur ve bunlar yerine antenli almak daha iyi değil mi?

Sizce tp-link mi yoksa bu mu daha iyidir? Tp-link için 5 yazmışlar ama o 5.3 protokolünü destekliyor mu bilmiyorum belki yazım yanlışı olmuştur ve bunlar yerine antenli almak daha iyi değil mi?

UB500 5.3 destekliyor fakat eski versiyonun driverını güncellemen gerekiyor 5.3 kullanmak için. Yeni versiyonu kutudan 5.3 destekli şekilde çıkıyor diye biliyorum. Ben TP-Link'i öneririm bayağı süre kullandım sıkıntı yaşatmadı. Antenli daha iyi olabilir ama pek de gerekli değil bunlar da bağlantı da kopma vs. yaşatmıyor.

Bende S-Link markasının 5.3 versiyon olanı var Bluetooth hoparlör bağladığımda ses kayma sorunu yaşıyorum normal midir?
Hoparlörün versiyonu 5.0.
Anker Soundcore Motion B.