Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?Masa başından ayrılmadığın sürece bir şey olmaz ayrıyeten çekim güçleri gene de iyi.
Değerlendirme bölümünde bir kişi Linux'ta çalışmadığını söylemiş. Almıştım fakat iade edeceğim.
Linux' a driverı kurarsanız çalışıyor. Biraz meşakkatli ama.Kurulum gerektiğinden Linux'da çalışmaz bunlar ne bu ne de dengi UB500.
Linux Mint Cinnamon'da denedim.
Kod:
sudo apt install git dkms
git clone https://github.com/jeremyb31/bluetooth-6.8.git
sudo dkms add ./bluetooth-6.8
sudo dkms install btusb/4.2
Son düzenleme:
Vilgefortz
Başarılı
Sizce tp-link mi yoksa bu mu daha iyidir? Tp-link için 5 yazmışlar ama o 5.3 protokolünü destekliyor mu bilmiyorum belki yazım yanlışı olmuştur ve bunlar yerine antenli almak daha iyi değil mi?
Sizce tp-link mi yoksa bu mu daha iyidir? Tp-link için 5 yazmışlar ama o 5.3 protokolünü destekliyor mu bilmiyorum belki yazım yanlışı olmuştur ve bunlar yerine antenli almak daha iyi değil mi?
UB500 5.3 destekliyor fakat eski versiyonun driverını güncellemen gerekiyor 5.3 kullanmak için. Yeni versiyonu kutudan 5.3 destekli şekilde çıkıyor diye biliyorum. Ben TP-Link'i öneririm bayağı süre kullandım sıkıntı yaşatmadı. Antenli daha iyi olabilir ama pek de gerekli değil bunlar da bağlantı da kopma vs. yaşatmıyor.
İndirim sonlanmış. Tam bütçeme uygun bir adaptördü aslında..