Bütçe
1200
Uzun araştırmalar ve uğraşlar sonucu elimdeki dahili ONT'li cihazla bu şifreyi alamayacağımı anladım. Superonline'dan harici ONT ve router istedim. Ücreti mukabilinde değişim yapıldı. Şimdi de Keenetic KN3811 model router aldım ve onun kurulumunu yaptık. Tvplus Pro ve Superonline 500/50 internetimle sorunsuz kullanıyorum. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler. İyi sosyaller dilerim.

Uzun araştırmalar ve uğraşlar sonucu elimdeki dahili ONT'li cihazla bu şifreyi alamayacağımı anladım. Superonline'dan harici ONT ve router istedim. Ücreti mukabilinde değişim yapıldı. Şimdi de Keenetic KN3811 model router aldım ve onun kurulumunu yaptık. Tvplus Pro ve Superonline 500/50 internetimle sorunsuz kullanıyorum. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler. İyi sosyaller dilerim.

Ne kadar ücret aldılar.

Umarım router değişimi için servis ücreti dışında bir ücret ödememişsindir. Aynı şeyleri yaparak değişim sağlamıştım zaten önceki mesajımda durumu anlatmıştım. İşin garibi benden servis ücretini faturaya yansıtacaklarını söylemelerine rağmen faturama ek bir ücret halen çıkmadı.

Telefonda modem değişimi olarak 520 TL dediler. İşlem bitince aynı gün SMS geldi ve 600 TL diyor mesajda. Çok önemli değil takılmıyorum o 80 liraya. İşim de görüldü. İstediğim routera geçiş de yaptım. Şimdilik mutluyum ancak servis sağlayıcıların şu kendi router ve modemini dayatması olayının bitmesi gerektiğini düşünüyorum artık. Superonline en azından modem parası almıyor faturada. Bir de zorla kendi modemini dayatıp üstüne her ay kira parası alarak kontrat sonunda da modemini geri isteyenler var.