blackrock

Çalışkan
Recep Bey'in yapmış olduğu videoya göre OpenWrt kurdum. Ama ben 23.05.5 sürümünü kurdum. Sonra güncelleme yapmak istedim yanlışlıkla 24.10.1 factory. Bin dosyasını OpenWrt arayüzünde gösterip kurulum yaptım. Ve cihaz sabit sarı ışık yanıyor. Açıyorum cihazı 1 saniye kadar turuncu ışık yanıyor sonra sabit sarı oluyor. Cihaz resetleme yapmaya çalışıyorum tepki vermiyor cihaz. Mercusys web arayüzünden kurtarma modunda orijinal yazılımını kuruyor sonunda Firmware Update Success yazıyor ama cihaz aynı arayüz gelmiyor. Cihazı nasıl kurtarırım eski haline döndürürüm yardımcı olursanız. @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
OpenWrt'den diğer Mercusys modelleri için kurtarma prosedürü ne ise onu uygulayın.

Uyguladım Firmware yükleniyor ama arayüz gelmiyor

Web Arayüzü ile Kurtarma Yöntemi

1. Router'ı fişten çekin
  2. Takın ve reset tuşuna 5~10 saniye boyunca basılı tutun
  3. Bilgisayarınızın IP adresini manuel olarak 192.168.1.X / 255.255.255.0 olarak ayarlayın
  4. Web tarayıcı ile 192.168.1.1 adresine girerek imaj dosyasını yükleyin

OpenWrt'den diğer Mercusys modelleri için kurtarma prosedürü ne ise onu uygulayın.

Başka nasıl bir yöntem vardır acaba bilmediğim.

Diğer modellerin kurtarma yöntemlerine nasıl bakabilirim?

Görüldüğü gibi yükleme yapıyor başarıyla tamamlanıyor ama modem de hiç tepki olmuyor. Yeniden başlama falan.

Ayrıca benim modemin üzerinde v.1.20 yazıyor buna yazılım yok, nasıl oluyor bu sizce?

@Recep Baltaş

Router da v.1.20 yazıyor ama bu versiyona ait hiç oem firmware yok. Amazondan yeni aldım iade etsem amazon iadeyi kabul eder mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı222.webp
    Ekran Alıntısı222.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 61
  • Ekran Alıntısı3333.webp
    Ekran Alıntısı3333.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme: