aynenAnladım hocam eğer beyaz ile siyah kadar bir fark olmayacaksa zaten gerek yok. Sizde Boşta Ms yüksek olduğu için mi low latency uyarı vermiş.
Detaylar
Kim cevapladı?Machvins
Başarılı
Tamamdır çok teşekkür ederim.
Senqaii
Başarılı
- Makaleler
- 1
Cihazı değiştirdiler hocam , yenisi yoldaAynen openwrt resmi sitesinde ki kurulum adımlarını birebir yapmamıza rağmen cihaz turuncu ışıkta kaldı. Kendi cihazıma defalarca kurulum yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Ona da kuruyor muyuz ?
Hayırlı olsun hocam hepsiburada yarıyolda komaz, ne zaman istersenizCihazı değiştirdiler hocam , yenisi yolda
Ona da kuruyor muyuz ?![]()
rica ederim.
Hayırlı olsun hocam Hepsiburada yarıyolda komaz, ne zaman istersenizya da ben resimli kurulum rehberi hazırlayıp paylaşırım kendiniz yaparsınız.
Rica ederim.
Hocam bir video çekinde aptala anlatır gibi benim bir arkadaş aldı ama videosunu bulamadığı için şu an yapmadı bende de PC yok yapamıyorum çekerseniz ona atacağım çok makbul geçer.
Senqaii
Başarılı
- Makaleler
- 1
Vallahi bir rehber patlatsan iyi olur hocam.Hayırlı olsun hocam hepsiburada yarıyolda komaz, ne zaman istersenizyada ben resimli kurulum rehberi hazırlayıp paylaşırım kendiniz yaparsınız.
rica ederim.
Fiyatı ve yapabildikleriyle birçok insan MR90X'i takip ediyor . Bir OpenWRT kurulum rehberi hazırlasanız o kadar iyi olur ki.Hayırlı olsun hocam hepsiburada yarıyolda komaz, ne zaman istersenizyada ben resimli kurulum rehberi hazırlayıp paylaşırım kendiniz yaparsınız.
rica ederim.
müsait olduğumda yapacağım iş güç uğraşılmıyor.Fiyatı ve yapabildikleriyle birçok insan MR90X'i takip ediyor . Bir OpenWRT kurulum rehberi hazırlasanız o kadar iyi olur ki.
Ciddi_Ornitorenk624
Gelişen
Kral lütfen yap şu rehberi biliyoruz yorgunsun ama bu dava sensiz olmaz reis.
Abi yarenini yiyeyim rehberi hazırla.
Son düzenleme:
kötü niyetli algılamıyorum mesajını değiştir.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-