U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.931 Çözümler 2 Beğeniler 1.365 Yer Adana 15 Nisan 2026 #1 https://www.memurlar.net/haber/1164...ogrencisi-okulda-silahla-yakalandi.html?amp=1 Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum, üst üste böyle şeylerin olması normal değil. Neyse ki bu sefer ateşleme olmamış fark edildiği için.
https://www.memurlar.net/haber/1164...ogrencisi-okulda-silahla-yakalandi.html?amp=1 Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum, üst üste böyle şeylerin olması normal değil. Neyse ki bu sefer ateşleme olmamış fark edildiği için.
Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 436 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 15 Nisan 2026 #3 Şansa yaşıyoruz artık tamamen. Silahı yakalayınca hemen güvenliğimize çok önem veren (!) üst makamlar 'okullarımız güvenli' bahanesiyle tüm açıklamalardan sıyrılır. The Nameless One dedi: Hapse atılsın. Genişletmek için tıkla... Atılsa ne olacak tamamen onun yararına hocam. Burada yaşamadığı hayatın daha iyisini orada yaşayacak. Hapse atılsa yine bizim zararımıza olacak.
Şansa yaşıyoruz artık tamamen. Silahı yakalayınca hemen güvenliğimize çok önem veren (!) üst makamlar 'okullarımız güvenli' bahanesiyle tüm açıklamalardan sıyrılır. The Nameless One dedi: Hapse atılsın. Genişletmek için tıkla... Atılsa ne olacak tamamen onun yararına hocam. Burada yaşamadığı hayatın daha iyisini orada yaşayacak. Hapse atılsa yine bizim zararımıza olacak.
Paper.C Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.184 15 Nisan 2026 #4 İş hiç iyi yerlere gitmiyor. En sonunda Amerika'da olanlar gibi school shooting olayları yaşanmasından korkuyorum.
İş hiç iyi yerlere gitmiyor. En sonunda Amerika'da olanlar gibi school shooting olayları yaşanmasından korkuyorum.
Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 436 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 15 Nisan 2026 #6 Paper.C dedi: İş hiç iyi yerlere gitmiyor. En sonunda Amerika'da olanlar gibi school shooting olayları yaşanmasından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Korkmayın hocam artık yaşanıyor.
Paper.C dedi: İş hiç iyi yerlere gitmiyor. En sonunda Amerika'da olanlar gibi school shooting olayları yaşanmasından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Korkmayın hocam artık yaşanıyor.
KS KS U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.931 Çözümler 2 Beğeniler 1.365 Yer Adana 15 Nisan 2026 #7 JJX dedi: Texas'a dönüşüyoruz. Genişletmek için tıkla... Texas daha güvenlidir emin olun, orada en azından adalet var. Gerçekten ülkemi ve ırkımı çok seviyorum ama artık göç etme vakti gelmiş. 10-20 yıl sonrasını düşünemiyorum.
JJX dedi: Texas'a dönüşüyoruz. Genişletmek için tıkla... Texas daha güvenlidir emin olun, orada en azından adalet var. Gerçekten ülkemi ve ırkımı çok seviyorum ama artık göç etme vakti gelmiş. 10-20 yıl sonrasını düşünemiyorum.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.694 Çözümler 9 Beğeniler 2.656 Yer KKTC | Gazimağusa 15 Nisan 2026 #8 Uranos dedi: https://www.memurlar.net/haber/1164...ogrencisi-okulda-silahla-yakalandi.html?amp=1 Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum, üst üste böyle şeylerin olması normal değil. Neyse ki bu sefer ateşleme olmamış fark edildiği için. Genişletmek için tıkla... 3 tane? Art arda? Ne oluyor abi?
Uranos dedi: https://www.memurlar.net/haber/1164...ogrencisi-okulda-silahla-yakalandi.html?amp=1 Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum, üst üste böyle şeylerin olması normal değil. Neyse ki bu sefer ateşleme olmamış fark edildiği için. Genişletmek için tıkla... 3 tane? Art arda? Ne oluyor abi?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.451 Çözümler 69 Beğeniler 5.361 Yer Haddonfield, Illinois 15 Nisan 2026 #9 The Nameless One dedi: Hapse atılsın. Genişletmek için tıkla... İdam edilsin. Hapse atsalar senin paranla yaşamaya devam edecek.
The Nameless One dedi: Hapse atılsın. Genişletmek için tıkla... İdam edilsin. Hapse atsalar senin paranla yaşamaya devam edecek.
Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 436 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 15 Nisan 2026 #10 Michael MYERS dedi: İdam edilsin. Hapse atsalar senin paranla yaşamaya devam edecek. Genişletmek için tıkla... İdam edilse bu seferde ailesi silahla basmaya kalkışır 'bizim oğlumuz sizin yüzünüzden idam edildi' diye.
Michael MYERS dedi: İdam edilsin. Hapse atsalar senin paranla yaşamaya devam edecek. Genişletmek için tıkla... İdam edilse bu seferde ailesi silahla basmaya kalkışır 'bizim oğlumuz sizin yüzünüzden idam edildi' diye.