Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Merhaba,
Mersin merkez veya Tarsus içerisinde güvenilir iPhone teknik servisi var mı pil değiştirmek için?
Bunları çok duymuştum, ama gitmedim.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
XS olan video’da kırık XS onarma demişler ama sadece kasa, içinde bir şey yok. Onu kırıp sonra sanki yapmışmış gibi sıfır XS koymuşlar. Ben pek güvenemedim.Bunları çok duymuştum, ama gitmedim.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Şunu görünce iyice bir şüphelendim.
Mersin de Apple bağımsız onarım sağlayıcı yeni bir yer açılmış. Bu ne demek Apple'a bağlı olmayan fakat Apple tarafından orijinal yedek parça temin edebilen servisler demek. Instagram linkini atıyorum kendileri hakkında bilgiler mevcut. Bu tarz servisler Türkiye'de açılmaya başlandı. Eğer buradan pil değişimi yaparsan orijinal olmayan parça uyarısı vermeyecek ve Apple yetkili servis pil değişimi protokollerine göre temiz bir şekilde değişmiş olacak. Fiyat hakkında bilgim yok öğrenirseniz buraya da yazarsanız çok sevinirim.
www.instagram.com
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Akbabuş
Başarılı
Mersin de Apple bağımsız onarım sağlayıcı yeni bir yer açılmış. Bu ne demek Apple'a bağlı olmayan fakat Apple tarafından orijinal yedek parça temin edebilen servisler demek. Instagram linkini atıyorum kendileri hakkında bilgiler mevcut. Bu tarz servisler Türkiye'de açılmaya başlandı. Eğer buradan pil değişimi yaparsan orijinal olmayan parça uyarısı vermeyecek ve Apple yetkili servis pil değişimi protokollerine göre temiz bir şekilde değişmiş olacak. Fiyat hakkında bilgim yok öğrenirseniz buraya da yazarsanız çok sevinirim.
Merhaba hocam, yazınız için teşekkür ederim. Orijinal parça aramıyorum, çünkü epey pahalı oluyor telefonun ikinci el parasının yarısına denk geliyor. Buna da değeceğini düşünmüyorum. Uğraşmamak adına sormuştum, olmazsa kendim alıp takacağım.