Cheriel Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 434 Beğeniler 61 4 Mayıs 2026 #1 Arkadaşımın attığı bazı içerikler ana hesabımda gözükmüyor ama yan hesabimda gözüküyor. Mesaj şu şekilde: "Mesaja ulaşılamıyor. Bu içerik, sahibi tarafından silinmiş veya gizlilik ayarları tarafından gizlenmis olabilir." Neden böyle oluyor? Tüm ayarları gezdim ama bulamadım.
Arkadaşımın attığı bazı içerikler ana hesabımda gözükmüyor ama yan hesabimda gözüküyor. Mesaj şu şekilde: "Mesaja ulaşılamıyor. Bu içerik, sahibi tarafından silinmiş veya gizlilik ayarları tarafından gizlenmis olabilir." Neden böyle oluyor? Tüm ayarları gezdim ama bulamadım.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.469 Çözümler 69 Beğeniler 5.400 Yer Haddonfield, Illinois 4 Mayıs 2026 #2 Mesaj gözükmeyen hesabında ve yan hesabında yaşını kaç girdin? 18 altı olduğu için gözükmüyor olabilir.
Mesaj gözükmeyen hesabında ve yan hesabında yaşını kaç girdin? 18 altı olduğu için gözükmüyor olabilir.
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.105 Çözümler 31 Beğeniler 2.847 Yer İstanbul 4 Mayıs 2026 #3 Instagram'ın yıllardan beri çözmeye uğraşmadığı hatalardan birisi. Bazen konuşmaya tıkladığında içeriği görebiliyorsun, 1 saniye sonra siliniyor ve malum uyarıyı veriyor.
Instagram'ın yıllardan beri çözmeye uğraşmadığı hatalardan birisi. Bazen konuşmaya tıkladığında içeriği görebiliyorsun, 1 saniye sonra siliniyor ve malum uyarıyı veriyor.
KS KS Cheriel Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 434 Beğeniler 61 4 Mayıs 2026 #4 Michael MYERS dedi: Mesaj gözükmeyen hesabında ve yan hesabında yaşını kaç girdin? 18 altı olduğu için gözükmüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... İki hesapta da 18 yaşın üstünde.
Michael MYERS dedi: Mesaj gözükmeyen hesabında ve yan hesabında yaşını kaç girdin? 18 altı olduğu için gözükmüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... İki hesapta da 18 yaşın üstünde.