Makaleler
3
Mesajın altındaki seçenekler kısmı fazla sıkışık ve bu bir ifade bıraktığımızda sığmamasına ve satır atlamasına sebep oluyor. Mesaj bölümü TP deki gibi genişletilebilir veya yazı fontu küçültülebilir. Tam nasıl çözülür bilmiyorum ama söylemek istedim.

Beğeniden Önce:

Screenshot_20231231_174612_Samsung Internet.webp

Beğeniden Sonra:

Screenshot_20231231_174618_Samsung Internet.webp

"Rapor" yazısının bir alt satıra indiğini görebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yüzden o simgelerin olduğu CSS eklenmesin demiştim ama eklendi. Etiketke butonu ile rapor butonunun simgesi mobilde çok göze batmaya başladı. Düşündürücü falan atınca daha beter. Bir de üstüne düzenle gelince bayram oluyor.

Şu sitede telefon dik iken çıkan ilk sayıyı söyleyebilir misiniz?

Technopat'a yaptığım tarayıcı eklentisinde şöyle yapmıştım. Ondan öneririm, yapılır herhalde.

1704035481702.webp

Bu yüzden o simgelerin olduğu CSS eklenmesin demiştim ama eklendi. Etiketke butonu ile rapor butonunun simgesi mobilde çok göze batmaya başladı. Düşündürücü falan atınca daha beter. Bir de üstüne düzenle gelince bayram oluyor.

Technopat'a yaptığım tarayıcı eklentisinde şöyle yapmıştım. Ondan öneririm, yapılır herhalde.

Eki Görüntüle 5688
Hocam 360X648 yazıyor. Bunu mu diyorsunuz?

Eki Görüntüle 5688

Göze hitap etmiyor hiç, belki alt dizinlere alabilirsem onu yaparım yoksa pek yapacağım bir şey yok gibi.

Onlar çözmedi. Ben kendi eklentimde yaptım. Rapor butonunun oradaki diğer butonlardan anlaşılabilir. Daha yayınlamadım sanırım ama. Bugün yarın commitleri push'layacağım. Birkaç güne de mağazaya koyarım. Şu an 44 commit push'lanmayı bekliyor. Daha not sayfasını yapacağım. Gerçi onun için az commit atarım, toplu olur o.

Göze hitap etmiyor hiç, belki alt dizinlere alabilirsem onu yaparım yoksa pek yapacağım bir şey yok gibi.

Tam tersi olarak belli bir genişlik değerinden sonra sadece yazıların gözükmesi daha uygun olabilir çünkü sadece ikon gözükünce belki basması zor oluyordur, bilemedim. 360px genişlikteki görünüm bu oluyor:

1708414589896.webp

Böyle de çok sade kaldı sanırım.

Tam tersi olarak belli bir genişlik değerinden sonra sadece yazıların gözükmesi daha uygun olabilir çünkü sadece ikon gözükünce belki basması zor oluyordur, bilemedim. 360px genişlikteki görünüm bu oluyor:

Böyle de çok sade kaldı sanırım.
Aslında @Vavien. çözümden bahsetmişti de yönetimden bir cevap gelmedi. Her beğeni attığımızda bütün sayfa aşağı kayıyor. Bence çok kötü.