Meslek lisesi tercih et, bir de senden büyüklerine aga diye hitap etme.
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Kendinde umut görmüyorsan geç mesleğe. Hayatını kesin bir yola sokarsın.Matematik ve fizik temelim yok, hangisini seçeyim?
Eyvallah hocam. Tavsiyen için teşekkür ederim.Kendinde umut görmüyorsan geç mesleğe. Hayatını kesin bir yola sokarsın.
Beyazıt
Üstün
@23378, Dostum geç görmüşüm affola.
9.Sınıfı meslek lisesi, 10.sınıfı ise anadolu lisesinde okumuş biri olarak şunu söylemek istiyorum, ben kendim anadolu lisesinde daha rahat ettim. Çünkü meslek lisesi benlik bir yer değildi. Bunun farkına erkenden vardım, ancak şöyle de bir durum var anadolu lisesi biraz daha zor. Benim sayısal temelim sıfırdı bu sene çalışarak oturttum ve düzgün bir seviyeye getirdim. Ben burda net olarak anadolu seç veya meslek seç diyemem çünkü bu senin hayatın. Eğerki meslek lisesinde sana uygun bir bölüm var ise gidebilirsin. Ama ben çalışırım üniversitede güzel bir yer kazanırım diyorsan anadolu seç o zaman.
Ben kendim meslek lisesinde bir şey yapamayacağımı bildiğim için anadoluya geçtim ve üniversite odaklı çalışmaya başladım.
Unutma kendine güvenmen lazım burada bizim diyeceğimiz bir şey ile hareket etme. Çünkü bu senin lise hayatına mal olabilir. Bunun olmasını da istemeyiz. O yüzden iyice düşünmeni öneririm. Soracağın başka şeyler var ise etiketleyebilirsin.
9.Sınıfı meslek lisesi, 10.sınıfı ise anadolu lisesinde okumuş biri olarak şunu söylemek istiyorum, ben kendim anadolu lisesinde daha rahat ettim. Çünkü meslek lisesi benlik bir yer değildi. Bunun farkına erkenden vardım, ancak şöyle de bir durum var anadolu lisesi biraz daha zor. Benim sayısal temelim sıfırdı bu sene çalışarak oturttum ve düzgün bir seviyeye getirdim. Ben burda net olarak anadolu seç veya meslek seç diyemem çünkü bu senin hayatın. Eğerki meslek lisesinde sana uygun bir bölüm var ise gidebilirsin. Ama ben çalışırım üniversitede güzel bir yer kazanırım diyorsan anadolu seç o zaman.
Ben kendim meslek lisesinde bir şey yapamayacağımı bildiğim için anadoluya geçtim ve üniversite odaklı çalışmaya başladım.
Unutma kendine güvenmen lazım burada bizim diyeceğimiz bir şey ile hareket etme. Çünkü bu senin lise hayatına mal olabilir. Bunun olmasını da istemeyiz. O yüzden iyice düşünmeni öneririm. Soracağın başka şeyler var ise etiketleyebilirsin.
Eyvallah hocam öneriniz için teşekkürler ederim buradaki mesleki teknik liselerinde hep sayısal bölümler var sözel bulmaya çalışacağım.@23378, Dostum geç görmüşüm affola.
Unutma kendine güvenmen lazım burada bizim diyeceğimiz bir şey ile hareket etme. Çünkü bu senin lise hayatına mal olabilir. Bunun olmasını da istemeyiz. O yüzden iyice düşünmeni öneririm. Soracağın başka şeyler var ise etiketleyebilirsin.![]()
Beyazıt
Üstün
Lgs puanınızı düşükse obp ile gidin. Yuzdelik dilimininizi ve şehrinizi söylerseniz belki iyi bir meslek önerebilirim.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-