Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EgeTekin

Çalışkan
Yer
Maltepe / Istanbul
Merhaba, konu başlığında okuduğunuz gibi böyle bir sorunum var: Cloudflare WARP kullanırken Discord'a girdiğimde mesajlar okunabiliyorken, split tunneling ile sadece Discord'u tünellediğimde "messages failed to load" hatası alıyorum. Bu hatayı aldıktan sonra Cloudflare'ın kendi sitesinden Application Library kısmından Discord'u direkt ekledim, fakat hâlâ "messages failed to load" hatası alıyorum. Acaba ayarlarda mı bir hata yaptım, bilmiyorum; bu yüzden sizden destek rica etmek amacıyla buradayım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Screenshot 2026-03-19 162807.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 haftadır nasıl en iyi şekilde Discord kullanabilirim diye bakınıyorum, fakat ben de düzgün çalışan herhangi bir şey bulamadım, ne yazık ki. Onun için gelebilecek bütün yardımlara açığım.

Bu arada Discord'da konuşma gerçekleştirebiliyorum, sadece mesajlar vb. gözükmüyor.
Sadece Discord için kendi hazırladığım bu çözümü önerebilirim. Program sizi yönlendirecektir DNS ve DPI konusunda.

Sadece Discord için kendi hazırladığım bu çözümü önerebilirim. Program sizi yönlendirecektir DNS ve DPI konusunda.

Öncelikle ellerine sağlık, fakat kurulumların başarılı bir şekilde tamamlanmasına rağmen masaüstüne çıkan Discord (DPI) kısayolunu açtığımda Discord Starting kısmında kalıyor ve açılmıyor.

Öncelikle ellerine sağlık, fakat kurulumların başarılı bir şekilde tamamlanmasına rağmen masaüstüne çıkan Discord (DPI) kısayolunu açtığımda Discord Starting kısmında kalıyor ve açılmıyor.
Düzeltme: Discord 6 dakika sonra açıldı. Bu süreyi azaltmanın bir yolu var mı?

Düzeltme: Discord 6 dakika sonra açıldı. Bu süreyi azaltmanın bir yolu var mı?
2. Düzeltme Discord artık açılmıyor.

Son düzenleme:
WARP kapalı değil mi bu sırada?

Yine ByeDPI kullanan şu yöntemi deneyebilir misin? Bu yöntemde normal kısayoldan açabilirsin Discord'u.

Yine ByeDPI kullanan şu yöntemi deneyebilir misin? Bu yöntemde normal kısayoldan açabilirsin Discord'u.

Evet, warp kapalıydı. Şimdi videodakini deniyorum.

Ne yazık ki bu da çalışmadı.

Son düzenleme:
Hocam sizin durum epey ilginçmiş superonline'da çok olumlu dönüş alıyordum bu programlar için.

Son olarak yine WARP'ı şu şekilde kullanmanı önerebilirim.

Geç cevap için özür dilerim. Bugun denedim discord ve roblox aciliyor sikintisiz fakat speed test yaptigim zaman 150Mbps aliyorum.

Tun mode yerine system proxy dener misin bir de?
Son zamanlarda yaptığım değişik işlemler yüzünden şu anda bilgisayara format atıyorum attıktan sonra deneyip haber edicem. İşin garibi şu an discord bilgisayarda hiç bir vpn vs. Acik olmamasına rağmen düzgün calisiyor 3 yıl öncesine geri donmus gibiyim…

Hocam sizin durum epey ilginçmiş Superonline'da çok olumlu dönüş alıyordum bu programlar için.

Son olarak yine WARP'ı şu şekilde kullanmanı önerebilirim.

Teşekkür ederim, bilgisayara format attıktan sonra düzeldi ve tun modda iken sıkıntısız çalışıyor. Tek bir istek olarak, bu neko box uygulamasının otomatik olarak her bilgisayar açıldığında açılması için ne yapmam gerekiyor?

Son zamanlarda yaptığım değişik işlemler yüzünden şu anda bilgisayara format atıyorum attıktan sonra deneyip haber edicem. İşin garibi şu an discord bilgisayarda hiç bir vpn vs. Acik olmamasına rağmen düzgün calisiyor 3 yıl öncesine geri donmus gibiyim…

Teşekkür ederim, bilgisayara format attıktan sonra düzeldi ve tun modda iken sıkıntısız çalışıyor. Tek bir istek olarak, bu neko box uygulamasının otomatik olarak her bilgisayar açıldığında açılması için ne yapmam gerekiyor?
Ayriyetten valorantta sanırım ufak ping spkilelamalari oluyor.

Son düzenleme: