minimize

Çalışkan
Yıllar önce AVM'de birkaç kez denediklerim haricinde hiçbir deneyimim olmadı. O zamanlar denediğimde de HTC Vive filan olması lazım, insanlar bunu nasıl abartmış demiştim. Quest 3 ile beraber netlik sorunu çözüldüğü söylense de hâlen şüphem var. Bu aralar da nedense aşırı heveslendim ve ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Özellikle Resident Evil 4 ve Half Life: Alyx için çok meraklıyım. PC'ye bağlayarak da bazı oyunları oynamak veya bazen YouTube videoları izlemek gibi bir planım da var. Sizce fiyatına değer mi?

Yıllar önce AVM'de birkaç kez denediklerim haricinde hiçbir deneyimim olmadı. O zamanlar denediğimde de HTC Vive filan olması lazım, insanlar bunu nasıl abartmış demiştim. Quest 3 ile beraber netlik sorunu çözüldüğü söylense de hâlen şüphem var. Bu aralar da nedense aşırı heveslendim ve ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Özellikle Resident Evil 4 ve Half-Life: Alyx için çok meraklıyım. PC'ye bağlayarak da bazı oyunları oynamak veya bazen YouTube videoları izlemek gibi bir planım da var. Sizce fiyatına değer mi?

Sıfır fiyatı değmez. İnsanlar hevesle alıyor diye 2. elde 13-14 civarına temiz cihaz bulunabiliyor eğer böyle alacaksanız olabilir. Ama bu cihazlar bana göre özellikle yarı saydam olayı sayesinde çok niş bir kitleye hitap ediyor aksi takdirde YouTube falan için dayanılmaz.

Valla bende aynı hevesle aldım ama konfor çok iyi olmadığı için video izleme konusunda uzun saatler harcayamazsınız sanırım. Oyun için daha efektif bir cihaz. Ha kesinlikle öneririm. 18-20K civarlarına 2.elde bulunuyor. Bayadır oynamıyorum bu arada 4-5 ay takılıp kenara kaldırdım. Ama satmaya da kıyamadığım bir cihaz. İlana koyup geri çekmiştim. Yeni arayüz güncellemesiyle daha da güzel gözüküyor arayüz. Apple'ın arayüzüne benzetmişler.