- Makaleler
- 5
Merhaba, Metin2'den çar kasıp para kazanmak mümkün mü? Kaç saatimi ayırmam gerekir?
Bos isler. Oyle para kazanacagina bir işe girip calismayi dene. Zamaninda yapmistim oyle fakat, harcadigin emege değmiyor.
Hocam okul hayatım var paraya ihtiyacım yok ancak olsa iyi olur kafasındayım. Arkadaşım için düşünüyordum kendimden çok. Bir video gördüm Instagram'da Metin2'den para kazanarak araba almaya çalışıyorum diye o yüzden bu konuyu açma gereği duydum. AFK farm gibi bir sistem yok mu?Değeceğini düşünmüyorum. Metin2 bitti artık. Metin 2 öyle kolayca gelişilebilen bir oyun değil. Haftalar boyunca gününün neredeyse tamamını ona harcaman, kısaca bağımlı olman lazım. Ona vereceğin zamanı adam gibi bir işte çalışmaya versen çok daha fazla para kazanırsın.
Hocam okul hayatım var paraya ihtiyacım yok ancak olsa iyi olur kafasındayım. Arkadaşım için düşünüyordum kendimden çok. Bir video gördüm Instagram'da Metin2'den para kazanarak araba almaya çalışıyorum diye o yüzden bu konuyu açma gereği duydum. AFK farm gibi bir sistem yok mu?
Arkadaşımla bu durumu tartıştık sizin önerinize uyacağım ancak kendisi yapmak istiyor nasıl çar kasabiliriz?Bulaşma o tur seylere. Şiddetle tavsiye ederim sakin ama sakin yapma. Bagimlisi falan olursan hayatini mahvedersin. Zamaninda Silkroad oynuyordum o dedigini yaptim fakat inan keske yapmasaydim gece uyumadan bir bilgisayarda 7-8 cari surekli kontrol etmek gelistirmek vs. uyku duzeni olsan reel hayat olsun cok fena darma duman ediyor. Bu tur oyunlar 18 yasindan sonra oynanmali bence.
Bence o yaparsa yapsin her koyun kendi bacagindan asilir. Bu konuyu gorunce harcadigim emekler ve elde ettigim seylere bakinca ne kadar bos oldugunu hatirladim ve yardimci olmak icin bu tur online oyunlardan uzak durmanizi tavsiye ettim. Gerisi size kalmis yorum yapmayacagim.Arkadaşımla bu durumu tartıştık sizin önerinize uyacağım ancak kendisi yapmak istiyor nasıl çar kasabiliriz?
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Bence o yaparsa yapsin her koyun kendi bacagindan asilir. Bu konuyu gorunce harcadigim emekler ve elde ettigim seylere bakinca ne kadar bos oldugunu hatirladim ve yardimci olmak icin bu tur online oyunlardan uzak durmanizi tavsiye ettim. Gerisi size kalmis yorum yapmayacagim.