Hocam şu an kara istasyona gidiyorum. Bir çocuğu kurtardım. Tabancayla ateş etmek zorunda kaldım, mermi sıkıntısı çok var. Normalde Cheat Engine ile para artırırım ama oyunda mermiyle alışveriş oluyor. Onu değiştirince de oyuna girdiğim vakit eski haline dönüyor.

Hocam şu an kara istasyona gidiyorum. Bir çocuğu kurtardım. Tabancayla ateş etmek zorunda kaldım, mermi sıkıntısı çok var. Normalde Cheat Engine ile para artırırım ama oyunda mermiyle alışveriş oluyor. Onu değiştirince de oyuna girdiğim vakit eski haline dönüyor.

Cheat Engine kullanma, WeMod kullan.

Cheat Engine kullanma, WeMod kullan.

Öğleden sonra deneyeceğim.

Muhtemelen programı düzgün şekilde kullanmayı bilmiyorsunuz. Her oyunda basit bellek değiştirmeye istenen ulaşılmıyor.
Internetten table indirin.

Hocam ayarları hiç değiştirmem. Oynadığım oyunu seçer sayıyı girerim, sonra küçük alışveriş yaparım sayı azalınca yeni sayıyı girerim ve en son solda 2-3 tane satır kalır. Onları da aşağı indirip Value yazan yeri değiştiriyorum. Lakin bu oyunda işe yaramadı.

Dediğim gibi en basit haliyle kullanıyorsunuz. Active butonunu bile kullanmıyorsunuz.

Oyun sürümüne ve Redux olup olmamasına dikkat ederek forumda table arayın. Tonla şeyi degistirebilmenizi sağlar.

Hocam WeMod indirmiştim onunla yaptım. Oyun bitti zaten çok kısaydı. Metro Exodus'u önceden oynamıştım. Şimdi geriye 2. oyunu kaldı, karman çorman şekilde seriyi bitirmiş olacağım.