Metro Exodus, Batman Arkham Knight, Batman Arkham Origins ve Resident Evil 7 Biohazard oyunlarından hangisi alınmalı?

Aslında onu da alabilirim ama karşıma çıkmadı ben grafiği güzel hikayesi güzel istiyorum hangisini almalıyım?
Eğer harika bir hikaye, mükemmel bir atmosfer ve döneminin iyi grafikli bir hikaye oyunu oynamak istiyorsan bana kalırsa en iyi süper kahraman oyunu Batman: Arkham City'dir, ondan sonra da Batman: Arkham Asylum gelir.

Eğer harika bir hikaye, mükemmel bir atmosfer ve döneminin iyi grafikli bir hikaye oyunu oynamak istiyorsan bana kalırsa en iyi süper kahraman oyunu Batman: Arkham City'dir, ondan sonra da Batman: Arkham Asylum gelir.
Döneminin değil güncel en iyi grafik hikaye ve atmosfer olarak hocam.

Grafik eski diyenlere falan sakın aldanma, gayet iyi grafikleri var. Üstelik bu atmosferi verebilecek oyun sayısı bir elin parmağını geçmez. Saydığın oyunlar kötü değil, kesinlikle çok güzel oyunlar ama Arkham City klasikleşmiş bir yapımdır.

Yanlış anlaşılmasın sürekli irkileceğimi düşündüğüm oyunlarda oynamıyorum jumpscare falan varsa oynamam. Abartılı jumpscare yoksa falan oynarım. Alıyım mı sizce?

Jumpscare yok. Belki yaratıkların görünümü seni rahatsız eder o kadar. Ve metro alacaksan eğer Redux alıp oynamanı öneririm ilk. Hem hikaye için hem de eğlenceli bir oyun. Akıp gidiyor.

İade edersem kart paraya mı geliyor Steam bakiyesine mi?

Kart ile aldıysan kartına. Steam bakiyesi ile aldıysan Steam bakiyesi olarak iade ediliyor.

Evet, 2011 yilina gore iyi grafikleri var. Konu sahibinin grafik takintisi var sanirim. Modlayinca guzel oluyor ama. Orijinal hali eski kaliyor.

Evet, 2011 yilina gore iyi grafikleri var. Konu sahibinin grafik takintisi var sanirim. Modlayinca guzel oluyor ama. Orijinal hali eski kaliyor.
Şahsen bütün oyun deneyimim Valorant LoL Fortnite falan olduğu için oynamışken iyi grafikli oynayayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…