Eğer harika bir hikaye, mükemmel bir atmosfer ve döneminin iyi grafikli bir hikaye oyunu oynamak istiyorsan bana kalırsa en iyi süper kahraman oyunu Batman: Arkham City'dir, ondan sonra da Batman: Arkham Asylum gelir.Aslında onu da alabilirim ama karşıma çıkmadı ben grafiği güzel hikayesi güzel istiyorum hangisini almalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Torukojin Kaneki
Başarılı
Döneminin değil güncel en iyi grafik hikaye ve atmosfer olarak hocam.Eğer harika bir hikaye, mükemmel bir atmosfer ve döneminin iyi grafikli bir hikaye oyunu oynamak istiyorsan bana kalırsa en iyi süper kahraman oyunu Batman: Arkham City'dir, ondan sonra da Batman: Arkham Asylum gelir.
Sen güven bana Batman: Arkham City al ve oyna, buraya gelip editlersin yorumunu.Döneminin değil güncel en iyi grafik hikaye ve atmosfer olarak hocam.
- Makaleler
- 23
Exodus'u al derim. Arkham City ve Asylum PS3 doneminin grafiklerine sahip. Guzel oyunlar ama yeni nesil oyunlarin gerisindeler grafik bakimindan.Döneminin değil güncel en iyi grafik hikaye ve atmosfer olarak hocam.
Grafik eski diyenlere falan sakın aldanma, gayet iyi grafikleri var. Üstelik bu atmosferi verebilecek oyun sayısı bir elin parmağını geçmez. Saydığın oyunlar kötü değil, kesinlikle çok güzel oyunlar ama Arkham City klasikleşmiş bir yapımdır.
Syntax
Üstün
Yanlış anlaşılmasın sürekli irkileceğimi düşündüğüm oyunlarda oynamıyorum jumpscare falan varsa oynamam. Abartılı jumpscare yoksa falan oynarım. Alıyım mı sizce?
Jumpscare yok. Belki yaratıkların görünümü seni rahatsız eder o kadar. Ve metro alacaksan eğer Redux alıp oynamanı öneririm ilk. Hem hikaye için hem de eğlenceli bir oyun. Akıp gidiyor.
İade edersem kart paraya mı geliyor Steam bakiyesine mi?
Kart ile aldıysan kartına. Steam bakiyesi ile aldıysan Steam bakiyesi olarak iade ediliyor.
- Makaleler
- 23
Grafik eski diyenlere falan sakın aldanma, gayet iyi grafikleri var. Üstelik bu atmosferi verebilecek oyun sayısı bir elin parmağını geçmez. Saydığın oyunlar kötü değil, kesinlikle çok güzel oyunlar ama Arkham City klasikleşmiş bir yapımdır.
Evet, 2011 yilina gore iyi grafikleri var. Konu sahibinin grafik takintisi var sanirim. Modlayinca guzel oluyor ama. Orijinal hali eski kaliyor.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Şahsen bütün oyun deneyimim Valorant LoL Fortnite falan olduğu için oynamışken iyi grafikli oynayayım diyorum.Evet, 2011 yilina gore iyi grafikleri var. Konu sahibinin grafik takintisi var sanirim. Modlayinca guzel oluyor ama. Orijinal hali eski kaliyor.
Saydığın üç oyuna bakılırsa senin grafik takıntın değil doğru düzgün güzel bir oyun takıntın olmalı dostum.Şahsen bütün oyun deneyimim Valorant LoL Fortnite falan olduğu için oynamışken iyi grafikli oynayayım diyorum.
- Makaleler
- 23
Batman: Arkham City, oynanis ve hikaye olarak bu konudaki tum oyunlardan daha iyi. Fakat grafik olarak listenin sonunda yer alir mod kurmadan.Şahsen bütün oyun deneyimim Valorant LoL Fortnite falan olduğu için oynamışken iyi grafikli oynayayım diyorum.
Yeni konular
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-
-
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-