Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Karakterleri ve hikaye derinliğini anlamazsın, çok bir şey kaybetmezsin yani. 
- Makaleler
- 3
YouTube’dan hikaye anlatan biri varsa dinle.
Kayraa 7
Üstün
Tamamdır, o halde direkt Metro Exodus'a başlayayım. Hikayeyi zaten biliyorum göz atmıştım ilk oyuna.Karakterleri ve hikaye derinliğini anlamazsın, çok bir şey kaybetmezsin yani.![]()
- Makaleler
- 1
Kitap serisi mevcut, hikaye ve karakterler için okuyabilirsin.Tamamdır, o halde direkt Metro Exodus'a başlayayım. Hikayeyi zaten biliyorum göz atmıştım ilk oyuna.
Su gibi akıyor, 10 saat okusam farkına varmam.
Exodus oynamadım ama yanlışım yoksa ilk oyunlardaki atmosfer ve canavarların hissiyatı bana farklı gelmişti.
Kayraa 7
Üstün
Kitap serisi mevcut, hikaye ve karakterler için okuyabilirsin.
Exodus oynamadım ama yanlışım yoksa ilk oyunlardaki atmosfer ve canavarların hissiyatı bana farklı gelmişti.
İlk oyunu oynadım aslında ama üzerinden 11 sene geçmiş hiçbir şey hatırlamıyorum. Gerek de yok zaten öyle hikayeyi takan birisi değilim. Sadece oyundan bir şey anlasam yeterli.
Hybrid Theory 70
Üstün
Aslında düz oynarım dersen bir şey kaybetmezsin. Çünkü Exodus'ta geçmişe atıfta çokça bulunulmadığı için Exodus'u oynarken kopukluk yaşamazsın. Ancak evrene, yani dönen mevzulara ve oyunun atmosferine adapte olman için kesinlikle ilk iki oyunu oynamalısın. 2033 Redux ve Last Light Redux biraz eski gelebilir ama hikayeyi öğreneceğim dediğinde keyif alarak oynarsın. Zaten Exodus'tan çok farklı, bağımız mekanikleri yok. Hatta Exodus biraz daha tıraşlanıp modernize edilmiş debebilir teknik bakımdan.
3 kitabını da ağzımın suyu aka aka okuyup bitirdim, en kitap kurdu olduğum zamanlardıKitap serisi mevcut, hikaye ve karakterler için okuyabilirsin.
İyiki almışım, çok iyi.
- Makaleler
- 1
Kitap serisini okuyalı çok oldu, satın alıp tekrar okumaya niyetliyim.3 kitabını da ağzımın suyu aka aka okuyup bitirdim, en kitap kurdu olduğum zamanlardı
İyiki almışım, çok iyi.
Eki Görüntüle 103111
Artyom tokat manyağı falan oluyor ama kitaplar çok akıcı geçiyor.
mastercezo
Uzman
Bu hafta seriye 2033 Redux'tan başlayıp tek günde onu, ertesi günü de Last Light Redux'u Türkçe yamalarıyla bayıla bayıla oynadım. Bugün de yine Türkçe yamayla birlikte Exodus'a başlayıp, en kısa sürede finallemek istedim. Deniz feneri görevinde saçma sapan sistemim kilitleniyor diye sinirlenip bilgisayarımı bir daha açmadım. Film gibi bir seri. Kesinlikle oynamanı öneriyorum. 2033 ve Last Light Redux'u ortalama yedişer saatte bitirdim. Bence iki oyun da kısa sürüyorken, Exodus'a başlamadan mutlaka oyna.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Planlanmıyor Teknik destek konu başlıklarında donanım modeli kullanılmasın
- Michael MYERS
-
Ankriyul SP16 kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
- RamKokusuSeven
-