Sürprizbozan Metro: Last Light'ı hangi sonla bittidiniz?

Ömer_Yeter 43

Üstün
Yer
Trabzon/Şalpazarı
az önce bu güzeller güzeli oyunu 10 saatin sonunda bitirdim ve gerek hikayesel olarak gerekse sinematik sahneleri olarak bayağı beğendim. Oyunun 2033'ün devamı oldugunu biliyordum ancak bu kadar bağlantılı bir devam oyunu olacagıni hiç dusunmemeistim. Tıpkı ilk oyundaki gibi zaman zaman gecmise gidip karakterimizin anılarını görüyoruz. Son olarak da anladığım kadariyla bu oyunda iyi ve kötü olmak üzere 2 farklı son var ve oyunda ne kadar insan öldürürsen ona göre bir son çıkıyor. Ben genel olarak gizlilik yolunda ilerlemedim gibi çoğunlukla bayılmayı direkt öldürdüğüm için bana kötü son denk geldi fakat bunu çok da önemsememek lazım çünkü sonuçta bu oyununda devamı var ve onda direkt olarak iyi sondan devam ediyoruz. Peki ya siz hangi sonla bitirdiniz oyunu?

Ilk iki oyunda anlami yok, dedigin gibi devam oyunlarinda zaten ulastigin son gormezden geliniyor. Asil onemli olan Exodus ki onda da zaten yoldaslarimizi dinlemek yeterli oluyor. Sunu yapma, buna dikkat et, oyle yapma, boyle yapma vs. sozlerini dinleyince mutlu sona ulasiliyor ve final oldugu icin anlami oluyor. Ilk iki oyun kadar sacma/zor da degil mutlu sona ulasmak.

Ilk oynayisimda ilk iki oyunu da kotu sonla bitirmistim. Bu karma meselesi o kadar kotu islenmisti ki iyi son diye bir seyin oldugunu bile aylar sonra tesadufen internette gormustum

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm seriyi bitireli nereden baksan 1.5 yıl olmuştur ama hatırladığım kadarıyla eğer yanlış oyunu hatırlamıyorsam bombayı tam patlatacakken bizim bi' uzaylı eleman vardı Artyom'un neyi oluyor hatırlamıyorum o geliyor patlatmamıza izin vermiyor sonra ortalığı darmaduman ediyordu.

Kötü sonla bitirdim. İyi sona kasmak için uğraşasım gelmedi. Önüme geleni geçeni öldürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…