BurakBirinci

Üstün
Makaleler
15
Metro serisi %90 indirime girmiş! Paket olarak alırsanız $2.97 daha indirim yapıyor, yani paket içerisinde 4 oyun var ve indirimle beraber toplamı $6.89 yapıyor. Türk lirasına çevirdiğimiz zaman ise 216,28 TL yapıyor. Hikayeli FPS oyunlarını çok seviyorsanız eğer kaçırmayın derim şahsen, fiyatta çok uygun gibi duruyor.

İndirim 13 Mart'ta bitiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Last light'ın redux sürümü yoktu. Normal sürümü vardı. O da düzgün çalışmıyor zaten. Redux sürümünü alayım ben. Teşekkürler.

Bu oyun serisi için gayet güzel fiyat. Fırsatı değerlendirenlere iyi eğlenceler dilerim. Oynayacaklar için de bir tavsiye, oyunu bitirmek için acele etmeyin. Ambiyansın tadını çıkarın. İstasyon içinde oda oda gezin ve bol bol seyredin. ☺️

Last light'ın redux sürümü yoktu. Normal sürümü vardı. O da düzgün çalışmıyor zaten. Redux sürümünü alayım ben. Teşekkürler.

Rica ederim, hayırlı olsun.

Bu oyun serisi için gayet güzel fiyat. Fırsatı değerlendirenlere iyi eğlenceler dilerim. Oynayacaklar için de bir tavsiye, oyunu bitirmek için acele etmeyin. Ambiyansın tadını çıkarın. İstasyon içinde oda oda gezin ve bol bol seyredin. ☺️

Bir tık korku olabilir ama çok korkunç degil, dediğiniz gibi doya doya oynanılacak oyun.

Bir tık korku olabilir ama çok korkunç degil, dediğiniz gibi doya doya oynanılacak oyun.
Oyunda özellikle görevleri yalnız yapmak zorunda kaldığımız anlar epey gerilimli ve yer yer jump scare içeriyor ama kitaplardan oyunlaştırılmış olması hikaye derinliğinin var olmasını sağlamış. Oynarken korku öğesinden çok eğer gerçekten insanlık bu durumda kalsa neler yaşanırdı acaba duygusuna kapılıyorsun.

IMG_4962.webp

Ben Ranger Hardcore modda tabanca mermisini tamamen dolduracak kadar biliyorum oyunu. 2033 ve diğer oyunda da -düz versiyonda- herhangi bir sorun yaşamadım. Redux olanı daha iyiydi sadece. Exodus ise denecek söz yok efsane bir şey.