Metrobüste elle taciz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu olaylar o kadar çok artmaya başladı ki, erkek olarak sokakta yürümekte ya da toplu taşıma kullanarak seyahat etmekte problem yaşıyorum.
Herhangi bir kız ben hiçbir şey yapmamama rağmen "bu beni taciz etti" dediği anda hayatım kayar.
Umarım bir gün okullardaki "din ve ahlak" dersinin hiçbir halta yaramadığını, cinsel eğitim ve toplumsal eğitimle bu işin çözülebileceğini anlarlar.

İfadeler: 995
Böylelerini sallandıracaksın ya da Serdar'ı çağıracaksın gereğini yapacak.

Katılıyorum.

Böyle videolarda aklıma hep şey takılıyor: Bunu gören bir erkek hiç mi yok? Yani biri videoya çekiyorsa bu şey fark edilmiştir. Ne yapıyor bu erkekler, görmezden mi geliyor?

Ben görsem net olay çıkartırdım. Hiç denk gelmiyor ki böyleleri bana. Bir güzel döveyim öldüreyim.

O sizin inceliğiniz hocam ben de çok teşekkür ederim. Normalde bu tarz haberlere bakmak canımı sıktığı için bakmamayi tercih ediyorum, ama forumda gezinirken ne olmuş bitmiş diye haberdar olmakta iyi geliyor. Paylaşmaya devam edin lütfen, takipteyim.

İfadeler: 995
Din dersi işe yaramıyor.

Cinsel eğitim zorunlu olacak.

Ne hapis ne de para cezasından yanayım sen birini taciz ediyorsan ya kafan gidecek ya da kafana sıkılacak kalabalık bir ortamda ibreti alem olsun diye.

İfadeler: 199
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…